Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2018
Το Star Wars Hotel θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το θεματικό πάρκο Galaxy’s Edge που ετοιμάζεται για το 2019 στο Walt Disney World.
Το ξενοδοχείο θα μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο των ταινιών Star Wars και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι επισκέπτες θα παίρνουν μέρος σε μία συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια.
Όπως είχε δηλώσει στην παρουσίαση του πρότζεκτ τον Ιούλιο του 2017 στην D23 Expo ο πρόεδρος της Disney Parks and Resorts Μπομπ Τσάπεκ, «από το δευτερόλεπτο που θα φτάνετε, θα γίνεστε μέρος μιας ιστορίας Star Wars!
Θα γίνεστε αμέσως πολίτης του Γαλαξία και θα βιώνετε όλα όσα αυτό συνεπάγεται, συμπεριλαμβανομένης και της κατάλληλης ενδυμασίας. Μόλις απομακρυνθείτε από τη Γη, θα ανακαλύψετε ένα διαστημόπλοιο με χαρακτήρες, ιστορίες και περιπέτειες που ξεδιπλώνονται γύρω σας. Είναι 100% εμβύθιση και η ιστορία θα αγγίζει κάθε λεπτό της ημέρας σας και θα καταλήγει σε ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε άτομο που επισκέπτεται το ξενοδοχείο».
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, επειδή ο επισκέπτης θα είναι σαν να έχει μπει σε μία ταινία με αρχή, μέση και τέλος, η διαμονή θα περιορίζεται υποχρεωτικά στις δύο ημέρες και όλα τα check in θα γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα. Έτσι θα εξασφαλίζεται ότι όλοι θα έχουν την ίδια εμπειρία.
Η διαμονή ανά άτομο θα στοιχίζει από 900 μέχρι 1.000 δολάρια για τις δύο ημέρες και θα είναι all-inclusive, με πέντε πληρωμένα γεύματα και δραστηριότητες όπως εκπαίδευση στην πλοήγηση αεροσκάφους και τη χρήση φωτόσπαθου.
Εκτός από το Disney Word της Φλόριντα, θεματικό πάρκο Galaxy’s Edge χτίζεται και στη Disneyland της Καλιφόρνια, αλλά δεν θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο.
Πηγή: reader.gr
Σχετικά

Παρουσιάστηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη η νέα ψηφιακή πλατφόρμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Let’s Culture”
Μέσα από την πλατφόρμα, το κοινό θα έχει πρόσβαση σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο, συγκεντρωμένες σε ένα ενιαίο, εύχρηστο και σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον

Το νησί με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο (όχι, δεν είναι η Σαντορίνη)
Ένα από τα πιο διάσημα εξωτικά νησιά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς που προσφέρουν τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα παγκοσμίως.


Πέθανε ο 47χρονος βοηθός σκηνοθέτη του «Emily in Paris» – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων
Οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή.

Ανακαλύψαμε ένα παραμυθένιο παραδοσιακό σπιτάκι για διαμονή στο βουνό
Με εσωτερική αυλή και όλες τις ανέσεις

12 συναρπαστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα από την κορυφή της Μαδαρής
Η ομάδα των Cyprus From Air μας ταξίδεψε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού

Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Ανάσα από τα 40αρια την Κυριακή - Έρχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας
Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια.

Αλλάζει το TikTok επί ευρωπαϊκού εδάφους - Δείτε αναλυτικά
Έτοιμο να απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Λονδίνο εμφανίζεται το TikTok, σε μια περίεργη συγκυρία.

Σε κλοιό καύσωνα ξανά η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το Μαύρο Φεγγάρι του Αυγούστου - Πότε θα είναι «ορατό»
Tη νύχτα της 23ης Αυγούστου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός χωρίς τη λάμψη της σελήνης

Καμίνι και αύριο η Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.