Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018
Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways πραγματοποίησε, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, την πρώτη επίσημη πτήση του δρομολογίου της από την Λάρνακα στα Ιωάννινα. Το νέο δρομολόγιο συνδέει για πρώτη φορά την Κύπρο με την πρωτεύουσα της Ηπείρου με απευθείας πτήση και είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των προσφερόμενων προορισμών της εταιρείας.
Το γεγονός γιορτάστηκε με μια σεμνή τελετή κοπής της κορδέλας πριν την αναχώρηση της πτήσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας ‘Γλαύκος Κληρίδης’. Επιπρόσθετα, κατά την άφιξη της πτήσης στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ‘Βασιλιάς Πύρος’, οι επιβάτες της πρώτης πτήσης έτυχαν υποδοχής από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Θωμά Πέγγα και άλλους επισήμους σε μια εορταστική τελετή με παραδοσιακή μουσική, χορούς και εδέσματα της περιοχής.
Πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή
Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, η TUS Airways θα προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο να επισκεφτούν τη μαγευτική πρωτεύουσα της Ηπείρου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, ένα ελκυστικό προορισμό με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστή φυσική ομορφιά, απολαμβάνοντας παράλληλα την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που η Tus Airways προσφέρει, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από τα Fokker 70/100 jet που μόλις πρόσφατα προστέθηκαν στον στόλο της εταιρείας. Το Fokker, μοντέλο παραγωγής της ολλανδικής εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Fokker, προσφέρει στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

TUS Airways has recently announced the commencement of new direct flights from Larnaca to Rome and Athens in December 2017, as well as the launch of direct flights to Thessaloniki and Alexandroupoli on the end of March 2018.
Η TUS Airways έχει μόλις πρόσφατα ανακοινώσει την έναρξη, το Δεκέμβριο του 2017, απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη και την Αθήνα, ενώ από τα τέλη του Μάρτη του 2018 θα ξεκινήσει να πετά με απευθείας πτήσεις στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη.
Η TUS Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα "Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρου με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
Σχετικά
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η αλλαγή είναι #ΣτοΧέριΣου!
Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2026 η προθεσμία για εγγραφές στην παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού
Τηλεόραση: Αλλάζει το σήμα από το Σάββατο – Κάντε τώρα αυτή τη ρύθμιση
Η διαδικασία δεν θα γίνει με ταυτόχρονο «switch off» σε ολόκληρη την Κύπρο
Ένα μουσείο αφιερωμένο στο ελληνικό ανδρικό μόριο
Ένα μουσείο αφιερωμένο στο ελληνικό ανδρικό μόριο
Οι 10 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2027 -Ηλιόλουστες παραλίες, hi-tech πόλεις και ένα ελληνικό νησί
Αναρωτιέστε πού να πάτε διακοπές την χρονιά που έρχεται;Οι νέεοι συναρπαστικοί προορισμοί έχουν αποκαλυφθεί και περιλαμβάνουν παραλίες, hi-tech πόλεις και ένα ελληνικό νησί
«The Empress»: Η Σίσσυ ανάμεσα στον έρωτα και το στέμμα – Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν
Η σειρά του Netflix επιστρέφει στις 12 Νοεμβρίου. Ο γάμος της Ελισάβετ και του Φραγκίσκου Ιωσήφ που κλονίζεται, αλλά και ο γοητευτικός κόμης Αντράσι.
«Dragons’ Den»: Επτά επενδυτές αναζητούν το επόμενο μεγάλο deal στο ΣΙΓΜΑ
Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22:10, με τον Σάκη Τανιμανίδη και επιχειρηματίες που διεκδικούν χρηματοδότηση για τις ιδέες τους.
Το Minthis φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση της Κυπριακής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού
Μια σημαντική διήμερη επιστημονική διοργάνωση αναδεικνύει το Minthis ως έναν ξεχωριστό προορισμό για συνέδρια, επαγγελματικές εκδηλώσεις και εταιρικές συναντήσεις.
Η Πάολα παίρνει θέση στο «The Voice of Greece» που επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ
Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21:00 για τη 12η σεζόν, με τέσσερις coaches και τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.
Condé Nast Traveller: Η Ελλάδα ψηφίστηκε η καλύτερη χώρα στον κόσμο για ταξίδια το 2026
«Ο έρωτάς μας για την Ελλάδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του», γράφει το ταξιδιωτικό περιοδικό, σημειώνοντας ότι η χώρα εξακολουθεί να προσελκύει ταξιδιώτες σε αριθμούς-ρεκόρ
Αίθριο το «σκηνικό» - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια
Αυτή είναι η 2η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική Ευρώπη στα "Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας"
Η αναγνώριση από τους επιβάτες αντικατοπτρίζει την αφοσίωση των ανθρώπων της Wizz Air και τη συνεχή εστίασή της σε προσιτά, αξιόπιστα και φιλικά προς τον επιβάτη ταξίδια
«Τότε και Τώρα»: Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη επιστρέφουν στο ΣΙΓΜΑ με… κρίση μέσης ηλικίας
Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:30, με καλεσμένους τον Ηλία Βαλάση και τη Δανάη Μικέδη Προδρόμου.