Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018
Με βροχές και καταιγίδες θα περάσουμε το τριήμερο με εξάιρεση την Κυριακή όπου η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει.
Βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο νότια και αργότερα νοτιοανατολικά της Κύπρου, θα επηρεάσει την περιοχή απόψε και αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναμένεται αύριο να υποχωρήσει.
Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργότερα, τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταμένες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ή και στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταμένες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίζει κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα υπάρχει τοπικά παγετός.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.
Σχετικά
Ελληνικό νησί στους «επαναπομείναντες καλοκαιρινούς παραδείσους»: Συνδυασμός χαλάρωσης και εμπειρίας
Το νησί ξεχωρίζει για τα γαλαζοπράσινα νερά, τις ανεξερεύνητες παραλίες, τα γραφικά μονοπάτια και τον αργό, ανθρώπινο ρυθμό ζωής
Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς ανακοινώνει το φινάλε της σειράς με φωτογραφίες από την Ελλάδα
Από το «bonjour» στο «au revoir» - Το βίντεο με την «Έμιλι Κούπερ» και το μήνυμα στους φαν της σειράς
Το Minthis παρουσιάζει τις (εντυπωσιακές) Ezousa Suites
Μια νέα προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτελή φιλοξενία
Νέο ντοκιμαντέρ του Netflix επανεξετάζει τη δίκη του Μάικλ Τζάκσον 20 χρόνια μετά την αθώωσή του
Το Netflix επιστρέφει σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες και πολυσυζητημένες υποθέσεις στην ιστορία της pop κουλτούρας με το νέο ντοκιμαντέρ «Michael Jackson: The Verdict», που κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου.
10 ελληνικά νησιά για διακοπές χωρίς πρόγραμμα
Περιήγηση σε δέκα όμορφα ελληνικά νησιά για ξέγνοιαστες και ήσυχες διακοπές.
“Κάθε Πεταλιά και Μια Ευχή”: Μεγάλη Επιτυχία για την 10η Ποδηλασία Αγάπης 2026 του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου
Oι οι συμμετέχοντες ποδηλάτησαν συμβολικά για κάθε πρόωρο βρέφος που δίνει τη δική του μάχη στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα και υγιές στο σπίτι του
Εγκαινιάζεται το νέο Σημείο Θέας της Κυπερούντας
Ένα νέο τοπόσημο αφιερωμένο στην ομορφιά και την ταυτότητα της ορεινής κοινότητας ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 31 Μαΐου
«Protaras Riviera»: Η εικόνα ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού του νησιού μας
Παρουσιάστηκε η νέα αναπτυξιακή τουριστική στρατηγική του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας: «Protaras Riviera»
Οι 15 καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι
Η περίοδος των διακοπών πλησιάζει και αναρωτιόμαστε για πού θα το βάλουμε φέτος
Τι είναι το μπλε φεγγάρι και πότε θα δούμε το επόμενο;
Και η πανσέληνος που θα δούμε στις 31 Μαΐου 2026 θα είναι ένα τέτοιο, μηνιαίο μπλε φεγγάρι.