Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018
Ένα ανοιξιάτικο κονσέρτο έγινε η αφορμή για να στρέψει το κοινό και πάλι την προσοχή του στην δικοινοτική Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου. Το τελευταίο διάστημα η ορχήστρα ετοιμάζει ακόμα μια μοναδική συναυλία που έρχεται για να ταξιδέψει μουσικά τους θεατές με κλασσικά διαχρονικά κομμάτια όπως Haydn Concerto σε Ντο μείζονα με την ανερχόμενη σολίστ Margarita Balanas από την Λετονία, Lepold Mozart Toy Symphony και Vivaldi Sinfonia in do maggiore.

Ραντεβού την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 20:30 στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία δίνουν οι καλλιτεχνικοί διευθυντές της ορχήστρας, Νάταλη Νεοφύτου και Nihat Agdac και είκοσι επαγγελματίες Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μουσικοί για ένα ακόμη αξέχαστο μουσικό γεγονός. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η ορχήστρα δεν έχει μαέστρο, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους μουσικούς να δουλέψουν όσο πιο στενά γίνεται μεταξύ τους για το καλό του συνόλου, της μουσικής και της συνεργασίας τους.

Όπως σε κάθε συναυλία της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Κύπρου, στόχος της είναι να παράγει υψηλού επιπέδου μουσικής αλλά και να περάσει το μήνυμα ότι η μουσική ενώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χρώματος, εθνικότητας και κοινωνικής τάξης. Μέσα από την μουσική και τον πολιτισμό προάγουν την ειρήνη στην Κύπρο.
Εισιτήρια διατίθενται κάθε Τετάρτη από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, στην τιμή των 10 ευρώ στο Θέατρο Παλλάς και κρατήσεις μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα 97804219, στο 05338603715 και στο 22410181. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Κύπρου www.cychamber.com και στη σελίδα της στα social media www.facebook.com/Cyprus-Chamber-Orchestra. Υποστηρικτής της συναυλίας είναι η Πρεσβεία της Αγγλίας.
Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 20:30 στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία
-
Κινηματοθέατρο Παλλάς
02 Μαρτίου 2018
Σχετικά
«Rocking Autism» στη Λευκωσία με ζωντανή μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα
Κλασικές επιτυχίες Rock 'n' Roll των δεκαετιών του ’50 και του ’60 σε ένα φιλανθρωπικό street party!
O αγαπημένος Πασχάλης επιστρέφει ξανά Κύπρο με την μπάντα του για ένα μοναδικό Disco N Live Party
Η καλύτερη υπαίθρια Summer Disco θα στηθεί (τον Ιούλιο) στο θεατράκι των Λυμπιών
Δύο μεγάλες συναυλίες στο χωριό, σε ένα βράδυ
Με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαΐδη και Γιάννη Διονυσίου
Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμα συναυλία
Το «Μέτρημα» γίνεται δρόμος. Και αυτό το καλοκαίρι, όλοι οδηγούν εκεί
Οι 15 συναυλίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο
Από τον Sting και τον Σάκη Ρουβά μέχρι τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι προμηνύεται εκρηκτικό
Μόλις ανακοινώθηκε μια «δυνατή» συναυλία στο χωριό, με μία εκρηκτική τραγουδίστρια
Η Ρία Ελληνίδου έρχεται Κύπρο για μία μεγάλη συναυλία σε ένα διάσημο χωριό
Το Nava ανακοίνωσε το επόμενό του live
Η Ιουλία Καλλιμάνη έρχεται στο Nava Seaside στον Πρωταρά για μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά
Ο Κυπριανός Κατσαρής συναντά την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Με αυτή τη συναυλία κλείνει το πολιτιστικό πρόγραμμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026
The Piano Tour, θα γεμίσει με μουσική ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Λευκωσίας
Το The Piano Tour στην καρδιά της πρωτεύουσας -στον παλμό του παλιού σταδίου
Ο Κώστας Μακεδόνας σε ένα αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο
Μαζί του το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας "Μίκης Θεοδωράκης
Το Paradise Jazz Festival επιστρέφει και φέτος στο μαγευτικό Val’s Place στη Γιαλιά
Μάθαμε τις ημερομηνίες για ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά φεστιβάλ
Νίκος Μακρόπουλος Live στο Theama Venue!
Έρχεται για να προσφέρει στο κοινό της Λεμεσού μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.