Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2018
Αν ετοιμάζεσαι για ταξίδι στην Αθήνα τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς το Κουκάκι αφού το λέει και το γράφει μέχρι και η αμερικανική Vogue.
Δεν είναι λίγες μάλιστα και οι ελληνικές ιστοσελίδες που έχουν γράψει για την συγκεκριμένη γειτονιά, όμως προκαλεί εντύπωση που το γνωστό περιοδικό μόδας δημοσίευσε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε μια γειτονιά της Αθήνας από την οποία, ναι μεν περνούν αρκετοί τουρίστες, όμως είναι περισσότερο γνωστή στους ντόπιους, λόγω των εναλλακτικών μαγαζιών της.
Ακόμη, πρόσφατα το Κουκάκι βρέθηκε στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς AirBnb προορισμούς του κόσμου. Άρα κάτι τρέχει με αυτή τη γειτονιά!
«Οι περισπασμοί είναι πολλοί στην Αθήνα. Ξυπνάς με σχέδια να επισκεφτείς ένα από τα καλύτερα μνημεία της πόλης, όπως είναι το Μουσείο Μπενάκη, έπειτα, μετά από μια βόλτα στα γραφικά στενά της πλάκα, η θέαση ενός καφέ alfresco σε αναγκάζει να αλλάξεις προτεραιότητες. (...). Έναν τέτοιου είδους αυθορμητισμό βιώνεις στο Κουκάκι», γράφει η Vogue, αναφέροντας μερικά από τα μαγαζιά που ξεχώρισαν οι συντάκτες της στην δημοφιλή γειτονιά της Αθήνας.
Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει όσους πίστευαν ότι το Κουκάκι είναι η δημοφιλέστερη γειτονιά της Αθήνας, καθώς, αν δεν είναι στην Vogue, δεν είναι στην μόδα. Και φυσικά στο επόμενό μας ταξίδι στην Αθήνα θα επισκεφτούμε ξανά και ξανά το Κουκάκι.

Σχετικά
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τρία από τα πιο δημοφιλή events του Σεπτέμβρη
3 από τα πιο δημοφιλή events, που δεν πρέπει να χάσεις σε Πρωταρά και Αγία Νάπα
Πωμός: 10+1 λόγοι για να βρεθείς τον Αύγουστο στο αυθεντικό καλοκαιρινό καταφύγιο της Κύπρου
Παραλίες με κρυστάλλινα νερά, βουνό που σμίγει με τη θάλασσα, μουσικά φεστιβάλ, μοναδικές διαδρομές και στάσεις που αξίζει να ανακαλύψεις
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα – Συνεχίζει στους 40°C ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Οι «The Inbetweeners» επιστρέφουν: Το Netflix αναβιώνει τη θρυλική βρετανική κωμωδία
Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους κινηματογραφική εμφάνιση, οι Γουίλ, Τζέι, Σάιμον και Νιλ ετοιμάζονται να ξανασμίξουν σε μια νέα ταινία του Netflix, επαναφέροντας μία από τις πιο εμβληματικές βρετανικές κωμωδίες των τελευταίων δεκαετιών.
«Σαν να βγήκε από παραμύθι» – Το ελληνικό νησί που αποθεώνουν οι Βρετανοί
Στη δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Express, το νησί αυτό παρουσιάζεται ως μέρος με γαλήνια ατμόσφαιρα και όμορφες παραλίες, ενώ τονίζεται η χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του
«Κολλημένος» στα 40άρια ο υδράργυρος-Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Χρυσή» συμφωνία 500 εκατομμυρίων: Το Netflix αποκτά όλο το σύμπαν του «The Walking Dead»
Το Netflix διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του «The Walking Dead» στις ΗΠΑ από το 2011
Food Connect: Η νέα ψηφιακή λύση που φέρνει τις επιχειρήσεις πιο κοντά στη μείωση της σπατάλης τροφίμων.
Με το Food Connect, τρόφιμα που διαφορετικά θα παρέμεναν αναξιοποίητα μπορούν να αποκτήσουν νέα αξία, στηρίζοντας παράλληλα ανθρώπους και κοινότητες.
Kawacom’s και Enavsma Foundation συνεχίζουν να επενδύουν στη νέα γενιά
Νέα υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές - Παράταση αιτήσεων έως τις 9 Αυγούστου 2026.
«Κολλημένος» στα 40αρια ο υδράργυρος– Μπαίνει σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτό είναι το ελληνικό νησί στη λίστα με τους κορυφαίους κινηματογραφικούς προορισμούς στη Μεσόγειο
Η λίστα επιλέγει νησιά της Μεσογείου που πρωταγωνίστησαν σε εμβληματικές κινηματογραφικές παραγωγές, με τα φυσικά τους τοπία να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κινηματογραφικής αφήγησης και να μετατρέπονται σε διαχρονικά ταξιδιωτικά σύμβολα.
Ποδόσφαιρο και καλή καρδιά: Τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Ted Lasso»
Μετά το Μουντιάλ, τι; Η Apple προγραμματίζει τη νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς τον Αύγουστο μην και υπάρξουν ποδοσφαιρικά στερητικά σύνδρομα.