Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2018
Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το κοινό από σήμερα 31 Ιανουαρίου 2018 μπορεί να χρησιμοποιεί το πέρασμα στη γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας που ενώνει την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με την Ευαγόρου – Στασίνου.
Κατά μήκος του περάσματος έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ στη λεωφόρο Στασίνου έχει διαμορφωθεί νέα διάβαση πεζών τύπου πέλικαν, στο ύψος του μεγάρου Μιτσή, για την ασφαλή διακίνηση των πεζών. Έχει επίσης τοποθετηθεί φωτισμός ώστε το κοινό να διασχίζει την πλατεία με ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Οι πεζοί θα μπορούν, περνώντας από τη γέφυρα, να βλέπουν τις εργασίες που συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς για την ολοκλήρωση του δυτικού στηθαίου και της σκάλας που θα οδηγεί στην τάφρο. Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την έκταση του έργου.
Σχετικά

Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ξεκινάει γυρίσματα για τον τελευταίο κύκλο του Maestro
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει πυρετωδώς τα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega με νέες συμμετοχές που θα κάνουν αίσθηση.

Ανοιχτό Κάλεσμα για το πρόγραμμα “Dear Festival & Friends” της Στέγης Χορού Λεμεσού
Έλα να γράψουμε μαζί το φεστιβάλ

Μία παραλία της Κύπρου ανάμεσα στις πιο πολυσύχναστες του κόσμου
Η Ευρώπη κυριαρχεί στη λίστα του TripAdvisor

Γνωρίστε τις 6 μικρότερες χώρες της Ευρώπης
Εντυπωσιακά ορεινά τοπία, ηλιόλουστες παραλίες, ιστορικά μνημεία, γραφικά χωριά... Παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτές οι χώρες της Ευρώπης έχουν πολλές ομορφιές για να σας μαγέψουν

Στους 38 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται σταδιακή πτώση
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Από τους Peaky Blinders στο House of Guinness: Ο Στίβεν Νάιτ επιστρέφει με νέα σειρά εποχής
Η αυτοκρατορία της πιο φημισμένης μπύρας στον κόσμο και η ιστορία μίας από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές δυναστείες της Ευρώπης.

Όλα σχεδόν τα δώρα του μεγάλου διαγωνισμού της μπύρας ΚΕΟ βρίσκονται στην αγορά και περιμένουν να τα κερδίσετε
Χίλια, σούπερ δώρα κερασμένα από την μπύρα ΚΕΟ

Ο νέος προορισμός της Wizz Air με απευθείας πτήσεις από την Λάρνακα
Ανακαλύψτε τον νέο προορισμό με τις νέες απευθείας πτήσεις που ξεκινούν στις 30 Σεπτεμβρίου

Οι πιο ασφαλείς χώρες για το 2025
«Οι χώρες που κατατάσσονται στην κορυφή, είναι αξιοσημείωτα συνεπείς για σχεδόν δύο δεκαετίες» σχολιάζει το BBC


Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο ηθοποιός Τζέρι Άντλερ, ο «Χες» των «Sopranos»
Εργάστηκε δεκαετίες στα παρασκήνια του Μπρόντγουεϊ, σε παραγωγές όπως η πρωτότυπη «Ωραία μου Κυρία», πριν γνωρίσει τη μεγάλη αναγνώριση με τους «Sopranos»