Μουσική , Music News

Η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Είπε το μεγάλο "ναι" και πάει Λισαβόνα

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2018

Eίναι οριστικό. Η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision με την Κύπρο!

Η δισκογραφική της εταιρεία (Panik Records) και το ΡΙΚ ήρθαν σε συμφωνία και έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα είναι αυτή που θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Alex Papaconstantinou στη Λισαβόνα, στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι αρχικές συζητήσεις με την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα, που δεν καρποφόρησαν, οδήγησαν τελικά στην επιλογή της Ελένης Φουρέιρα, που από ό,τι μαθαίνουμε δεν ήταν ούτε καν στα αρχικά πλάνα των ανθρώπων του ΡΙΚ για το φετινό διαγωνισμό.

Ωστόσο η επιμονή του Alex Papaconstantinou ότι η Ελένη Φουρέρια μπορεί να ξεχωρίσει, αλλά και της διοίκησης της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης που φέτος θέλει να κάνει τη διαφορά στο διαγωνισμό, ήταν οι λόγοι που θεωρήθηκε ως καταλληλότερη.

Οι συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει θετική κατάληξη κράτησαν όλη τη βδομάδα, με την παρουσία και του Alex Papaconstantinou που ήρθε στην Αθήνα για το σκοπό αυτό.

Η Ελένη Φουρέιρα αν και δεν συμμετείχε ποτέ στο διαγωνισμό, κάθε σχεδόν χρόνο το όνομα της συνδέεται με αυτόν. Το 2010 μαζί με το Μάνο Πυροβολάκη διαγωνίζονται στον ελληνικό τελικό με την Κιβωτό του Νώε και καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close