29 May 2013
Nightlife & Music

Αναβολή συναυλίας με τίτλο "Αλληλεγγύη - Αντίσταση - Ελπίδα"

Μάλλον για Σεπτέμβριο πάει η μεγάλη συναυλία στην Τάφρο Κωστάντζα με τους Φίλιππο Πλιάτσικα, Παντελή Θαλασσινό, Διονύση Τσακνή κ.α.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2013

Το άρθρο που δημοσιεύθηκε αρχικά για τη συναυλία:


Στις δύσκολες μέρες που περνούμε, ενώνουμε τη φωνή και τις δυνάμεις μας, ενισχύοντας το δίκτυο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αντιπαλέψουμε τις αιτίες που οδηγούν τους συμπολίτες μας στη φτώχεια, την ανεργία και στην αδυναμία να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις ανάγκες. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια μια ομάδα ανθρώπων από διάφορες οργανώσεις της κυπριακής κοινωνίας πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια συναυλία με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από Ελλάδα και Κύπρο, κάτω από τον τίτλο "Αλληλεγγύη-Αντίσταση-Ελπίδα". Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν. Στο χώρο της συναυλίας θα γίνονται εθελοντικά "εισφορές αλληλεγγύης" προς €2, €5 και €10, ενώ θα πωλούνται διάφορα είδη (νερά, μπίρες, αναψυκτικά κλπ) Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη πρωτοβουλιών αλληλεγγύης, περιλαμβανομένης της στήριξης προς ανέργους.

Μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκλησή και θα συμμετάσχουν στη συναυλία οι εξής καλλιτέχνες: Φίλιππος Πλιάτσικας, Παντελής Θαλασσινός, Διονύσης Τσακνής, Αναστασία Μουτσάτσου, Κούλης Θεοδώρου, Βαγγέλης Κορακάκης, Μίλτος Πασχαλίδης, Καλλιόπη Βέτα, Γιάννης Ιωάννου, Μιχάλης Ττερλικκάς, Βούλα Κωνσταντίνου, Μάριος Κωνσταντίνου, Λάρκος Λάρκου, Βασιλική Χατζηαδάμου, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Σάββας Στεφάνου, Γεωργία Λάρδου και το σχήμα PROSPECTUS. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Ρένος Τσόκκος.

Ώρα 20.00. Είσοδος ελεύθερη (θα γίνονται εθελοντικά "εισφορές αλληλεγγύης" των €2, €5 και €10.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close