Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

6+1 καινούργια μπαρ για έξοδο

Οι καινούργιες αφίξεις γίνoνται νέες προτάσεις για ποτό και μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018

Lazy Bones Bar
Μας έλειψαν τα γνήσια μπαρ στην πρωτεύουσα! Γι' αυτό και η νέα άφιξη στο κέντρο της πόλης μας ενθουσιάζει αφού βρήκαμε ένα στέκι αποκλειστικά για ποτό και μουσική χαλαρά με την παρέα. Η νέα άφιξη της Λευκωσίας έχει ένα πολύ cool όνομα! Ονομάζεται Lazy Bones και βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας, πάροδο Στασάνδρου και Μακαρίου στο κέντρο. Ένας μικρός, ζεστός χώρος με industrial στοιχεία στη διακόσμηση ιδανικός για ποτό με την παρέα, χαλάρωση και μουσικές μέχρι το ξημέρωμα.
(97789166) Μπουμπουλίνας 12A, Λευκωσία. Τρ-Κ 19.00-03.00.

Tapper
Μία ακόμα ενδιαφέρουσα νέα άφιξη με ένα... ιδιαίτερο όνομα έκανε την εμφάνισή της λίγο πριν την εκπνοή του 2017. Ένα πολύ γουστόζικο μαγαζί με fusion χαρακτήρα που συνδυάζει ρετρό, vintage αλλά και industrial στοιχεία στο χώρο του. Ένα παλιό πέτρινο κτίσμα του περασμένου αιώνα στεγάζει αυτό το εναλλακτικό μπαράκι, με τις εντυπωσιακές ξύλινες πόρτες. Η νέα άφιξη βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού λέγεται Tapper, σερβίρει καφέ από το πρωί ενώ από το 2018 θα δημιουργήσει μενού με κρύα πιάτα, σνάκ, σαλάτες και σάντουιτς. Το Tapper τα βράδια μεταμορφώνεται σε ένα ατμοσφαιρικό μπαράκι με την μπάρα να σερβίρει αλκοολούχα ποτά, κοκτέιλ και μπίρες.
(99909072) Ελευθερίας 62, Λεμεσός Δ-Κ 10.00-02.00.

Linea Verde
Το νέο lounge bar "Linea Verde" (πρώην The Beat Bucket) που θα πει πράσινη γραμμή στα ισπανικά αφού βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο του οδοφράγματος, λίγο πριν τη Νεκρή Ζώνη στην Παλιά Λευκωσία άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες. 'Ενας χώρος με ρετρό αισθητική, vintage πινελιές στη διακόσμηση με κυρίαρχο στοιχείο το εντυπωσιακό μπάρ και τον χαμηλό φωτισμό. Το μαγαζί ξεκίνησε τη λειτουργία του αρχικά ως lounge bar σερβίροντας αλκοολούχα ποτά από τις 20.00, κοκτέιλ, κρασιά και πιατέλες αλλαντικών, φρούτων και τυριών ενώ από τη νέα χρονιά το Linea Verde θα ανοίγει από το πρωί για καφεδάκι και μία επιλογή πιάτων από τη διεθνή κουζίνα. Το Linea Verde θα μας διασκεδάζει με τις θεματικές του μουσικές βραδιές, με ξένη και ελληνική μουσική, καλεσμένους djs και πάρτυ.
(97812790) Ελευθερίας & Αρτέμιδος 2, Λευκωσία. Δ-Κ 20.00-02.30.

Zonkey Bar
Ένα ακόμα νέο μπαράκι έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. H νέα άφιξη στον τομέα των μπαρ έχει το παιχνιδιάρικο όνομα Zonkey που ουσιαστικά είναι η διαστάυρωση ζέβρας και γαϊδουριού. Μία ακόμα επιλογή για ποτό και μουσική στην πρωτεύουσα με event την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.
(99889015) Ευαγόρου 31, Λευκωσία. Δ-Κ 15.00-02.00.

Bordello Bar
Ο Όμιλος Breeze έχει κι αυτό το χειμώνα κάτι καινούργιο να μας προτείνει... κάτι που θα δώσει στις νύχτες μας έναν άλλο αέρα, πολύ luxury και κομψό! Ένα νέο μπαρ, που με την κομψότητα του παρελθόντος... υπόσχεται να αλλάξει τις νύχτες μας στην παλιά πόλη της Λεμεσού. Κι όπως αντιλαμβάνεσαι κι εσύ, ο νέος προορισμός εξόδου του Ομίλου Breeze δεν θα μπορούσε να μην είναι τόσο λαμπερός όσο πρέπει, τόσο πρωτότυπος και ανανεωμένος. Στη θέση του πρώην Baron bar σην παλιά πόλη (απέναντι σχεδόν από το Δημαρχείο Λεμεσού) από τις 22 Δεκεμβρίου λειτουργεί το Bordello Bar, ένα ολοκαίνουργιο μπαρ που το όνομά του και μόνο, κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Με διαφορετική αισθητική, δυνατή μουσική και ποτό το Bordello Bar θα μας συντροφεύσει το 2018.
(99341341) Αρχ. Κυπριανού 6, Λεμεσός. Δ-Κ 20.00-02.00.

Toy Box
Ένα διαφορετικό και πολύ πρωτότυπο μπαράκι έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό πριν από μερικές ημέρες και η πρότασή του είναι χορός, μουσική και κοκτέιλ, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα ενός μεγάλου και χνουδωτού αρκούδου! Το νέο στέκι της Σαριπόλου, το Toy Box, είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του. Κι αυτό γιατί διαθέτει μία υπέροχη μπάρα, πάνω από την οποία βρίσκεται σκαρφαλωμένος ένας μεγάλος χνουδωτός αρκούδος, ενώ ακόμα και ολόκληρος ο τοίχος του μπαρ είναι μία μεγάλη βιτρίνα γεμάτη με εκατοντάδες λούτρινα αρκουδάκια. Το λαμπερό και αριστοκρατικό, όπως αυτοαποκαλείται bar Toy Box, ανοίγει τις πόρτες του από το απόγευμα, για καφέ ή ποτό με την παρέα, και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ με κοκτέιλ και μουσική. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φιλοξενεί τακτικά διάφορες εκδηλώσεις, είτε με ζωντανή μουσική είτε με πιο δυναμικά beats, που ανεβάζουν τη διάθεση για χορό, για το σαββατοκύριακο.
(99291126) Σαριπόλου και Κανάρη Γωνία, Λεμεσός.

Cinnamon Lounge Bar
Η νέα άφιξη που θα σε εντυπωσιάσει αυτή τη φορά έρχεται από την επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα από τη Δερύνεια και έχει άρωμα κανέλλας κυριολεκτικά και μεταφορικά αφού αγαπάει τα μπαχάρια και έχει βαφτιστεί Cinammon. Ένα πανέμορφο κυπριακό αρχοντικό μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία, αναπαλαιώθηκε και μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο χώρο που συνδυάζει αρμονικά τα στοιχεία του 19ου αιώνα με το πλιθάρι και τους δοκούς στο ταβάνι με vintage φωτισμούς και εντυπωσιακές κατασκευές με το σύγχρονο διακοσμητικό στοιχείο. Αναμφίβολα η διακόσμηση του χώρου θα σε κερδίσει όμως θα λατρέψεις σίγουρα τα ευρυματικά κοκτέιλ που φτιάχνει η ομάδα του μαγαζιού. Το Cinammon ανοίγει από τις 09.00 το πρωί σερβίροντας καφεδάκι, διάφορα σνάκ και επιλογές από πιάτα ενώ το βράδυ σε απογειώνει με την ατμόσφαιρα, τον φωτισμό και τα ποτά του. Μία βόλτα μέχρι τη Δερύνεια αξίζει για να βρεθείς σε αυτό το πανέμορφο μαγαζί.
(23828292) Δημοκρατίας 8, Δερύνεια, Αμμόχωστος. Δ-Κ 09.00-01.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close