Wine Guide , Εστιατόρια

9 καλά ενημερωμένες κάβες για τα κρασιά της Πρωτοχρονιάς

Βάλε στο γιορτινό σου τραπέζι κρασιά από τις καλύτερες κάβες του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2017

Τι πιο όμορφο και μοναδικό σαν επιλογή δώρου από ένα καλάθι με καλούδια από κάβες της Κύπρου.

French Depot
Στην κάβα French Depot θα βρεις ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Γαλλία σε κρασιά και εκλεκτά τρόφιμα! Ενόψει όμως των γιορτών θα βρεις και φανταστικά δωροκαλάθια κρασιού, φτιαγμένα μάλιστα με προσωπική φροντίδα από την ομάδα του μαγαζιού και με τις προσωπικές σου επιλογές. Με τιμές που ξεκινούν από €25 κάθε καλάθι αποτελείται από εξαιρετικά κρασιά ή σαμπάνιες, συνοδευμένα από είδη γαλλικής γαστρονομίας, σοκολάτες, μπισκότα κ.ά.
(25327427) Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 17, Λεμεσός.

La Vinotheque Wine Cellar
Οι καλύτεροι ιταλικοί αμπελώνες θα φέρουν φέτος στο ποτήρι σου την καλύτερη επιλογή κρασιού για κάθε περίσταση. Και γι' αυτό θα φροντίσει η La Vinotheque, η εταιρεία που από το 1960 εισάγει και διανέμει ιταλικά κρασιά στην Κύπρο. Μάλιστα γι' αυτές τις γιορτές ετοίμασε δώρα που ξεχωρίζουν και θα εντυπωσιάσουν! Κρασιά ιταλικά, σε ξύλινες και χάρτινες συσκευασίες (από €10), που μπορούν να σταλούν δωρεάν σε όποιον επιθυμείς!
(22670846, 99653887) Λευκωσία.

La Maison Du Vin
Αν ψάχνεις για συσκευασίες με ιδιαίτερα, αλλά και οικονομικά κρασιά, επισκέψου την La Maison Du Vin. Εδώ θα βρεις από απλές συσκευασίες δώρων μέχρι και καλάθια με κρασιά και σοκολατάκια, κονιάκ, σαμπάνιες, foie gra, μαρμελάδες κ.ά., με τιμές που ξεκινούν από €10.
(25736220) Αγίου Αθανασίου 49, Άγιος Αθανάσιος.

Cava Protasis
Τα δώρα, που θα σου ετοιμάσουν η Σάλη και ο Ξενοφώντας, θα προσαρμοστούν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Μπορείς να επιλέξεις καλάθι ή χάρτινη συσκευασία, και να προσθέσεις από κρασιά, σαμπάνιες, σοκολατάκια, panettone, μέχρι ποτήρια και πιο εξειδικευμένα αντικείμενα!
(25732180) Ιωάννη Πολέμη 7, Λεμεσός.

Oak & Berries Wine Boutique
Στη νεοσύστατη κάβα θα βρεις διάφορες ετικέτες κρασιών σε όμορφες custom-made συσκευασίες, ιδανικές για δώρο, σε τιμές που ξεκινούν από €10! Αναζήτησε, όμως, και τις γιορτινές magnum συσκευασίες με ανώτερης ποιότητας ελληνικά κρασιά, από επίλεκτα οινοποιεία (από €38), όπως και τα κρασιά παλαίωσης, τα βιολογικά κρασιά και τις σαμπάνιες, που μπορούν να συνοδευτούν από κυπριακά προϊόντα (σταφίδα κυπριακή από το Άρσος, συκόπιτες από τα Λεύκαρα, κρασάτη λούντζα και τσαμαρέλα από Άρσος και Πάχνα). Μπορείς ακόμα να πάρεις και πολύτιμες συμβουλές, για να ξέρεις τι κρασί θα συνοδεύσει την κάθε περίσταση ή και να συμπεριλάβεις στο δώρο σου βιβλία, που θα συνοδεύσουν ευχάριστα συγκεκριμένα κρασιά, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Mouflon.
(22681790) Βασιλέως Παύλου 13Α, κοντά στο παλιό ΓΣΠ.

Drinklobby
Μια από τις πιο cozy και μοντέρνες κάβες της Λεμεσού, το Drinklobby, προσφέρει ξεχωριστές επιλογές για προσωπικό ή επαγγελματικό δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα. Η κάβα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών από όλο τον κόσμο, δικής της εισαγωγής και όχι μόνο, όπου μπορείς να προμηθευτείς με τη βοήθεια του προσωπικού της, σε συσκευασία δώρου της επιλογής σου ή μια από τις έτοιμες προτάσεις, που διαθέτει σε διάφορα καλάθια ή ξύλινα κουτιά. Οι τιμές αρχίζουν με value for money κρασιά από €6 μέχρι €1.150 για τους ψαγμένους λάτρεις του καλού κρασιού. Επίσης, στην κάβα μπορείς να βρεις διάφορα αξεσουάρ για το κρασί, όπως και gift set με ποτήρια και άλλα διάφορα.
(25014040) Θέκλας Λυσιώτη 9Δ, Λεμεσός.

Cava Dionision
Στη δημοφιλή κάβα της Λευκωσίας, οι επιλογές που έχεις για κρασιά και spirit είναι πολλές! Πολλές είναι και οι επιλογές σε συσκευασίες δώρου που θα βρεις αυτές τις γιορτές, οι οποίες περιλαμβάνουν κρασιά ή αλκοολούχα ποτά ή και αξεσουάρ κρασιού (οι τιμές αρχίζουν από €10).
(22349395) Κοραή 33, Λευκωσία.

Vinologie
Στη Λευκωσία οι λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο, θα αποταθούν στο Vinologie για τα ποτά που θα συνοδεύσουν τις πιο γιορτινές τους στιγμές, εξυπηρετώντας όλα τα γούστα και τους προϋπολογισμούς! Εδώ -κατόπιν παραγγελίας- μπορούν να σου ετοιμάσουν και καλάθια δώρων, στα οποία ανάλογα με το budget σου (από €10 και άνω) μπορούν να περιληφθούν διάφορα κρασιά και άλλα οινοπνευματώδη ποτά σε συνδυασμό με ξηρούς καρπούς Al Rifai και σοκολατάκια.
(22442235) Τζον Κέννεντι 37 Β-Γ, Λευκωσία.

Oinotria Wine Cellar
Μοναδικές επιλογές δώρων για σένα, τους φίλους ή τους συνεργάτες σου, ετοιμάζει και φέτος τις γιορτές η Κάβα Οινότρια. Από διάφορες συσκευασίες μέχρι ειδικά διακοσμημένα καλαθάκια (με τιμές που αρχίζουν από €13), τα οποία μπορούν να συνοδευτούν από ξηρούς καρπούς, σοκολατάκια και ανοικτήρι κρασιού. Στα συν βάλε και το γεγονός ότι θα σου δώσουν και πολύτιμες συμβουλές προτείνοντάς σου μάλιστα ιδανικούς συνδυασμούς.
(22459986) Θεμιστοκλή Δέρβη 40, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close