Wine Guide , Εστιατόρια

Ο Στέφανος Ξιναρής είναι ο πρώτος Κύπριος Wine & Spirit Τrust Certified Educator

Το WSET με έδρατο Λονδίνο, θεωρείται το καλύτερο εκπαιδευτικό ινστιτούτο για το κρασί και τα αλκοολούχα ποτά γενικότερα

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017

Ο Στέφανος Ξιναρής σε ηλικία 24 ετών καταφέρνει να γίνει εγκεκριμένος εκπαιδευτήςτου WSET (Wine&SpiritEducationTrust).Είναι ο πρώτος και ο μοναδικός κύπριος που καταφέρνει να γίνει WSETCertifiedEducator.

Το WSET με έδρα  το Λονδίνο, θεωρείται το καλύτερο εκπαιδευτικό ινστιτούτο για το κρασί και τα αλκοολούχα ποτά γενικότερα. Το WSETκατάφερε να αποκτήσει έναν παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στην εκπαίδευση των κρασιών, των αποσταγμάτων και των αλκοολούχων ποτών, με πάνω από 48.000 σπουδαστές ανά έτος, σε περίπου 65 χώρες και σε 17 διαφορετικές γλώσσες.

Τα προγράμματα του WSET® είναι πιστοποιημένα από το OfficeoftheQualifications&ExaminationsRegulator (OfQual) – τον μόνο αρμόδιο κυβερνητικό φορέα πιστοποίησης, σύμφωνα με το Εθνικό Νομοθετικό Πλαίσιο Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Εξετάσεων της Μεγάλης Βρετανίας.  

Ο Στέφανος Ξιναρής, ολοκληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία μεταβαίνει το 2013 στο BrightonUniversity, όπου και σπουδάζει WineBusiness και ταυτόχρονα παρακολουθεί και τα μαθήματα του WSET.

To 2016 ολοκληρώνει τις σπουδές του και παράλληλα όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης του WSET-WSETLevel 4 LevelDiplomainWine&Spirit- και παίρνει τον τίτλο DipWSET.Είναι από τους νεότερους σε ηλικία που κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το Δεκέμβριο παρακολούθησε στο Λονδίνο, στην έδρα τουWSET, σειρά εξειδικευμένων εκπαιδευτικών μαθημάτων, εξασφαλίζοντας το δικαίωμα διδασκαλίας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του συγκεκριμένου ινστιτούτου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close