Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

Καλοκαιρινή περιοδεία απο την ομάδα .pelma.

Σε σημαντικά φεστιβάλ στην Κύπρο και το εξωτερικό μεταξύ άλλων στην Biennale Βενετίας και Φεστιβάλ Αθηνών...

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2013

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τελευταίο χρόνο η παρουσιάση του έργου "Tune In" στην Κύπρο και το εξωτερικό και μετά από τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε η πρώτη παρουσιάση του νέου έργου της ομάδας με τίτλο "the shape of necessity" στην Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού, τα δύο αυτά έργα θα παρουσιαστούν αυτό το καλοκαίρι σε μια σειρά από εμφανίσεις σε μερικούς από του σημαντικότερους θεσμούς της σύγχρονης τέχνης και των παραστατικών τεχνών στον Ευρωπαϊκό χώρο. Συντελεστές: σύλληψη/χορογραφία Λία Χαράκη, ερμηνεία Χριστίνα Πατσαλή και Πέτρος Κονναρής, μουσική σύνθεση Παντελής Διαμαντίδης, σύμβουλος κίνησης Αριάνα Μαρκουλίδου, σύμβουλος- καθοδηγητής Εύη Χαράκη Μαχαιρά, σχεδιασμός φωτισμού Alexander Jotovic, φωτογραφία Παύλος Βρυωνίδης και διεύθυνση παραγωγής Γιάγκος Χατζηγιάννης.

Καλοκαιρινή περιοδεία:

  • Πρώτος σταθμός Biennale Βενετίας με το σόλο έργο "Tune In" σε 5 παραστάσεις 29, 30, 31 Μαίου και 1 και 2 Ιουνίου μαζί με ένα εργαστήριο με τίτλο "IntuNition" πάνω στην μεθοδολογία δημιουργίας του σόλο "Tune In" (//oo-oo.bo/wp/).
  • Aκολουθεί το Φεστιβάλ Αθηνών σε δύο βραδιές 7 και 8 Ιουνίου με τα έργα "Tune In" και "the shape of necessity" (www.greekfestival.gr/en/mobile/index).
  • Το ντουέττο "the shape of necessity" θα εμφανισθεί στις 9 Ιουνίου στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Χορού στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία για μία μόνο παράσταση (www.rialto.com.cy).
  • Στα 25 χρονα του φεστιβάλ Tanec Praha στην Πράγα η ομάδα θα παρουσιάσει το σόλο "Tune In" και θα παρουσιάσει το εργαστήριο με το τίτλο "IntuNition". Η ομάδα θα δώσει ακόμη μια παράσταση του έργου "Tube In" στην πόλη Olomouc της Τσεχίας (www.tanecpraha.cz).
  • Τον Αυγουστο το έργο "the shape of necessity" θα παρουσιαστεί στην Ιταλία στο φεστιβάλ B Motion Bassano del Grappa (www.operaestate.it).

Info: Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.liaharaki.com.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close