Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017
Το Θέατρο Τσέπης ανεβάζει σε παγκόσμια πρώτη το έργο του γνωστού Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Richard Vetere, που γράφτηκε ειδικά γι' αυτήν την παραγωγή. Μια οικογένεια προδομένη από το χρέος απέναντι στην πατρίδα ανταμώνει ξανά στον Άδη ζητώντας να συγχωρέσει και να συγχωρεθεί. Το δράμα των Ατρειδών επιστρέφει με φόντο την άφιξη των θυμάτων των Δίδυμων Πύργων στον Άδη. Η θυσία των αθώων μπροστά στην εθνική υπεροχή επαναλαμβάνεται και δικαιολογεί την προφητεία του Ορέστη πως: 'Τίποτα ποτέ δεν τελειώνει'. Κι ο έρωτας να ζωντανεύει εκεί, που δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.

Παίζουν: Μικαέλα Θεοδουλίδου, Γιάννης Ιωάννου, Έλλη Κατωδρύτου, Γρηγόρης Πετρή, Ξένια Προδρόμου, Αθηνά Σάββα, Νίκανδρος Σαββίδης, Θοδωρής Σουρμελής.
Σκηνοθεσία: Μάριος Θεοχάρους.
Παραστάσεις:
Λεμεσός, Πολυχώρος Συνεργείο στην Λεμεσό
Πρεμιέρα: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017,
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου & Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Πάφος: Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Λάρνακα: Σάββατο 03 Δεκεμβρίου, Αποθήκη 79
Λευκωσία, ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΗΣ (απέναντι από Παλιά Ηλεκτρική)
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Τρίτη 12 Δεκεμβρίου
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8:30μμ
Κρατήσεις θέσεων στο 96297278.
-
Πολυχώρος Συνεργείο
23 Νοεμβρίου - 24 Νοεμβρίου 2017
26 Νοεμβρίου 2017
-
Αποθήκη 79
03 Δεκεμβρίου 2017
-
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφος
01 Δεκεμβρίου 2017
Σχετικά
Ο Νοέμβριος επί σκηνής: 20 παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Πρεμιέρες, επαναλήψεις και παραγωγές από την Ελλάδα γεμίζουν τις σκηνές της Κύπρου με κωμωδίες, δυνατά δράματα και ιστορίες που αξίζει να ανακαλύψουμε
Η Οικογένεια Άνταμς – The Musical έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική θεατρική εμπειρία!
Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων
Η Κοκκινοσκουφίτσα του ΘΟΚ τον Νοέμβριο ταξιδεύει σε Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα
Η Κοκκινοσκουφίτσα ανεβαίνει σε μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Φώτη Νικολάου
«Τάκκουνοι εν δράσει»: Η Λυσιστράτη μιλά κυπριακά στη Λεμεσό
Η κωμωδία των Θεατρικών Παραγωγών Φοίνικας έρχεται στο Θέατρο Συνεργείο στις 31 Οκτωβρίου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικολέττας Μήτσιου.
«Ημερολόγιο Φρανκενστάιν»: Πέντε γυναίκες μέσα στο ίδιο μυαλό, για 3 μόνο παραστάσεις
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου.
All of It: Μια ολόκληρη ζωή μέσα από την καθηλωτική ερμηνεία της Αντωνίας Χαραλάμπους
Ο απαιτητικός μονόλογος του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιόλης Καρολίδου, γίνεται μια παράσταση που ταράζει με την απλότητα της ιστορίας της και τη δύναμη της πρωταγωνίστριάς της Αντωνίας Χαραλάμπους
Η «Οικογένεια Άνταμς» έρχεται στην Κύπρο με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού
Το μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου ανεβαίνει σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Φεβρουάριο του 2027, με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.
«Το Όνειρο ενός Γελοίου» του Ντοστογιέφσκι στη Λευκωσία για δύο παραστάσεις
Ο Βασίλης Λάβρικωφ ερμηνεύει τον μονόλογο σε σκηνοθεσία Τάκη Χριστοφάκη, στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο Θεατράκι ΡΙΚ — μια διαδρομή από την απόγνωση στην ελπίδα και τη δύναμη της αγάπης.
«Για πάντα δικός μου», μια διασκευή του έργου «Μητέρα» του Φλοριάν Ζελέρ.
Στο Flea Theatre τον Νοέμβριο
Μαραθώνιος Θεατρικών Αναγνώσεων…της Αλεξίας
12 νέα θεατρικά έργα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό
«Το Παπούτσι το Μονό» για τη στήριξη του TELETHON Κύπρου
Μια τρυφερή και διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση, γεμάτη φαντασία, μουσική και χιούμορ, παρουσιάζεται στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων του TELETHON 2026.
«Με Δύναμη από την Κηφισιά»: Δύο βραδιές θεάτρου με ελεύθερη είσοδο στη Λεμεσό
Το Θέατρο Versus παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά σε μορφή θεατρικού αναλογίου, σε σκηνοθεσία Λουκά Ζήκου.