Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2017
Το show, που παρουσιάζει ο μοναδικός και ανεπανάληπτος Γιώργος Καπουτζίδης, το οποίο κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο τη φωνή, αναζητά και φέτος την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.
Οι τέσσερις εξαιρετικοί κριτές του «The Voice of Greece», σύντομα θα βρίσκονται στις θέσεις τους και σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της Κύπρου και της Ελλάδας.
Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα, την Κύπρο και από οπουδήποτε στον κόσμο χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Σάκη Ρουβά, να γυρίσουν την καρέκλα τους και να φωνάξουν «Σε θέλω!».
Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή για όλους αυτούς με τις ξεχωριστές φωνές ν' ανέβουν στη σκηνή, να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές, όσο και τους τηλεθεατές με τη φωνή τους, να διεκδικήσουν ένα έπαθλο μεγάλης αξίας και να υπογράψουν το πρώτο συμβόλαιο τους με τη μεγαλύτερη ελληνική δισκογραφική εταιρεία!
«The Voice of Greece». Τον Οκτώβριο στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΙ.
Γιατί και φέτος... ακούμε μόνο τη φωνή!
Σχετικά
Eurovision 2027: Αντίστροφη μέτρηση για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο
Η απόφαση του ΡΙΚ αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες, με έξι γνωστά ονόματα να διεκδικούν την εκπροσώπηση.
Από τον Χέντελ στον Ρουμί: Μια μουσική συνάντηση Ανατολής και Δύσης στη Λευκωσία
Η μεσόφωνος Anousha Nazari και ο κιθαρίστας Antoine Morinière συνδέουν την ευρωπαϊκή παλαιά μουσική με την περσική παράδοση, σε ένα ρεσιτάλ του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, στις 19 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory.
Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Στρόβολο
Μια ξεχωριστή συναυλία, γεμάτη μουσική και γιορτινή διάθεση.
Ο Κώστας Μακεδόνας και Κύπριοι καλλιτέχνες σε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα και το μπουζούκι του, στη Λευκωσία
Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου ζωντανεύει στο DownTown Live!
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει δυναμικά μετά από τρία χρόνια στη Λεμεσό,
Μία συναυλία – πρόσκληση σε ακρόαση, παρουσία και συμμετοχή.
«Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Οικογενειακές συναυλίες από τη ΣΟΚ
Η μέτζο σοπράνο Μαριλένα Νησίδη ερμηνεύει το πανέμορφο νανούρισμα για τον Μόγλη!
Eurovision 2027: Έξι ηχηρά ονόματα διεκδικούν το χρίσμα του εκροσώπου μας στον μεγάλο διαγωνισμό
Γνωστές φωνές της ελληνικής ποπ σκηνής και μια κυπριακή παρουσία βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις που συζητούνται για το εισιτήριο του διαγωνισμού.
«Η Μουσική της Κύπρου – 1ο Μέρος: Χοροί»: Τα αδέρφια Κουλουμή παρουσιάζουν τη πρώτη τους κοινή δισκογραφική δουλειά
Αποτελείται από 38 οργανικούς σκοπούς και είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που φιλοδοξεί να καταγράψει, να διαφυλάξει και να αναδείξει την κυπριακή μουσική στο σύνολό της
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026