Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2017
Χιλιάδες λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής (EDM) έζησαν το πρώτο Living Color Music & Arts Festival, το μεγαλύτερο και πιο αξιομνημόνευτο φεστιβάλ αυτού του είδους που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, το οποίο ξεπέρασε ακόμα και τις υψηλότερες προσδοκίες κλείνοντας την πρώτη του εμφάνιση με εντυπωσιακό στυλ.

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Αυγούστου 2017, στην Αγία Νάπα, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στο τεράστιο κοινό του.
Το αδιαμφισβήτητο αξιοθέατο του φεστιβάλ ήταν η μεγαλοπρεπής σκηνή των 840m² (ύψους 12 μ. και πλάτους 70 μ.), η μεγαλύτερη στο είδος της, που κατασκευάστηκε ποτέ στην Κύπρο, εμπλουτισμένη με οπτικά και ηχητικά εφέ που μάγεψαν τόσο τους headliners όσο και το κοινό. Η σκηνή φιλοξένησε συνεχόμενα σετς από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της EDM παγκοσμίως, όπως Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO, Nicky Romero, Quintino, Angemi και 6 Κύπριους και διεθνείς καλλιτέχνες όπως Paz, Junior Rush, Α.Μ. SNiPER, DJK (Κυπρός Α. Καραβιώτης), Andy Von Emannuel, DJ ElGato, Dj Paradise και 7even.
Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή 21.000 τ.μ. στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Αγίας Νάπας, σε ένα υπαίθριο καταπράσινο σκηνικό με απεριόριστη θέα τη θάλασσα που αντιπροσωπεύει τέλεια με το καλοκαίρι της Κύπρου, προσφέροντας μια μαγευτική Μεσογειακή εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες, όπως live art installations, interactive παιχνίδια και ποιοτικό street food, ενώ ο αποκλειστικός χώρος VIP Lounge του φεστιβάλ φιλοξένησε γνωστές προσωπικότητες από τα ΜΜΕ και το χώρο της μόδας, προσφέροντας μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία.
Το φεστιβάλ αποδείχτηκε επίσης το ιδανικό σκηνικό για πρόταση γάμου, καθώς την Κυριακή 6 Αυγούστου ο Nicky Romero κάλεσε στη σκηνή την Αναστασία, ιδιοκτήτρια της σειράς Double V, η οποία είχε το δικό της pop up shop στην περιοχή του φεστιβάλ και τον σύντροφό της, αγαπητό στο κυπριακό κοινό DJ Andy Von Emmanuel, ο οποίος της ζήτησε να τον παντρευτεί μπροστά στο τεράστιο κοινό που εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με επιφωνήματα και χειροκροτήματα.
Η κορύφωση του φεστιβάλ σηματοδοτήθηκε από τους headliners των δύο βραδιών, Dimitri Vegas & Like Mike, και NERVO που κυμάτισαν την κυπριακή σημαία μπροστά σε χιλιάδες ενθουσιασμένους οπαδούς.
Η επιτυχία συνεχίστηκε και μετά το Σαββατοκύριακο, με ειδική τελετή από τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας στην οποία τιμήθηκαν οι ταλαντούχοι DJs Nicky Romero και NERVO, με το δικό τους αστέρι στην Πλατεία Διασημοτήτων του Δήμου.
Με διοργανωτές τη LOUD MIND ENTERTAINMENT Ltd και μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών με εξειδίκευση στα live entertainment events από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, και χορηγούς τη Smirnoff και το SHARK Energy, το πρώτο Living Color Music & Arts Festival ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο hot event του φετινού καλοκαιριού, θέτοντας νέα πρότυπα στον τομέα της ψυχαγωγίας στην Κύπρο.
Και ενώ το φαντασμαγορικό αυτό γεγονός έφτασε στο τέλος του, οι fans προετοιμάζονται για το επόμενο Living Color Music & Arts Festival, την κορυφαία εμπειρία που θα πραγματοποιηθεί ξανά στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2018.
Σχετικά
Από τον Χέντελ στον Ρουμί: Μια μουσική συνάντηση Ανατολής και Δύσης στη Λευκωσία
Η μεσόφωνος Anousha Nazari και ο κιθαρίστας Antoine Morinière συνδέουν την ευρωπαϊκή παλαιά μουσική με την περσική παράδοση, σε ένα ρεσιτάλ του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, στις 19 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory.
Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Στρόβολο
Μια ξεχωριστή συναυλία, γεμάτη μουσική και γιορτινή διάθεση.
Ο Κώστας Μακεδόνας και Κύπριοι καλλιτέχνες σε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα και το μπουζούκι του, στη Λευκωσία
Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου ζωντανεύει στο DownTown Live!
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει δυναμικά μετά από τρία χρόνια στη Λεμεσό,
Μία συναυλία – πρόσκληση σε ακρόαση, παρουσία και συμμετοχή.
«Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Οικογενειακές συναυλίες από τη ΣΟΚ
Η μέτζο σοπράνο Μαριλένα Νησίδη ερμηνεύει το πανέμορφο νανούρισμα για τον Μόγλη!
Eurovision 2027: Έξι ηχηρά ονόματα διεκδικούν το χρίσμα του εκροσώπου μας στον μεγάλο διαγωνισμό
Γνωστές φωνές της ελληνικής ποπ σκηνής και μια κυπριακή παρουσία βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις που συζητούνται για το εισιτήριο του διαγωνισμού.
«Η Μουσική της Κύπρου – 1ο Μέρος: Χοροί»: Τα αδέρφια Κουλουμή παρουσιάζουν τη πρώτη τους κοινή δισκογραφική δουλειά
Αποτελείται από 38 οργανικούς σκοπούς και είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που φιλοδοξεί να καταγράψει, να διαφυλάξει και να αναδείξει την κυπριακή μουσική στο σύνολό της
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026
Οι Thirty Seconds to Mars έρχονται για πρώτη φορά, στην Κύπρο με την περιοδεία «A Beautiful Lie vs This Is War 2027»!
Στις 4 Ιουνίου 2027, στο Σπύρος Κυπριανού Αρένα, στη Λεμεσό, για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε δύο εμβληματικά άλμπουμ της καριέρας τους