Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Βουτιές στα 15 super beach bars της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά

Το καλοκαίρι ξεκινά και ετοιμαζόμαστε για ξάπλα στα beach bars Αγίας Νάπας και Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2018

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα! Και τι καλύτερο από το να περνάς όλη τη μέρα σου στην παραλία! Στα πιο κάτω αγαπημένα μας beach bar, σε Αγία Νάπα και Πρωταρά, θα ζήσεις τις πιο υπέροχες καλοκαιρινές σου στιγμές!

Aeyalos
Μπροστά από την ψαροταβέρνα Αιγιαλός, απλώνεται ένας μικρός καταπράσινος κολπίσκος, ιδανικός για ήσυχες βουτιές ή κολύμπι με την οικογένεια. Ξαπλώνοντας στα λευκά κρεβατάκια του Beach Bar, θα πιείς το πρωί τον καφέ σου και το απόγευμα κοκτέιλ.
Tip: Αν πεινάσεις, εκτός από σνακς μπορείς να καθίσεις στην ταβέρνα και να φας το αγαπημένο σου ψάρι με το κιλό.
(99988600) Βρυσουδιών 79, Αγία Τριάδα, Πρωταράς.

BeachHouse Dome
Μέλος του ξενοδοχείου Dome, θα το βρεις στην παραλία της Μακρόνησσου. Διαθέτει λευκά gazebo, ξύλινες ξαπλώστρες και ψάθινες ομπρέλες. Παίζει lounge, jazz και funky soul μουσική, ενώ όταν πεινάσεις να δοκιμάσεις μια αλλιώτικη Ceasar Salad (€13.50) ή να επιλέξεις από σπιτικά burger, σαλάτες, σνακ μέχρι και sushi και να τα συνοδεύσεις με ένα από τα καινούρια κοκτέιλ, όπως ένα Beachouse Colada (€7.50).
Tip: Ξεχωρίζει για τα φανταστικά daybed μπροστά από το κύμα!
(23721006) Ξενοδοχείο Dome, παραλία Μακρόνησσος. Δ-Κ 10.00-20.00.

Cafe Del Mar
Στην παραλία Sandy Bay στην Αγία Νάπα θα βρεις το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις από το πρωί μέχρι το απόγευμα και μετά να διασκεδάσεις με ένα καλοκαιρινό πάρτι. Καθαρά νησιώτικη διακόσμηση σε λευκό και μπλε και καλή κουζίνα με σαλάτες, burger, πίτσα, μακαρονάδες, θαλασσινά και άλλα πολλά. Δοκίμασε ένα Greek Burger με φέτα, ντομάτα και γιαούρτι (€9.75) συνοδεύοντας το με ένα Cafe Del Mar κοκτέιλ, με βότκα, μάνγκο, πουρέ φράουλας και χυμό από κράνμπερι (€7).
Tip: Φέτος οργανώνουν Sunday Sessions κάθε Κυριακή, με γνωστούς DJs. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Sonny Fodera, Tom Zanetti & K.O Kane, Flashmob, Lauren Lo Sung και άλλοι.
(99631127) Περνέρας 19, Αγία Νάπα. Δ-Κ 10.00-02.00.

Kaliva on the beach
Όμορφο beach bar στην παραλία Πανταχού στην Αγία Νάπα, το οποίο έκανε πέρσι την εμφάνισή του. Σερβίρει από το πρωί καφέ και σνακ. Για μεσημέρι και βράδυ δοκίμασε πιάτα από τη διεθνή κουζίνα. Το μπαρ σερβίρει καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, ενώ εσύ ακούς chill out μουσική.
(23723023) Σκλάβου 12, παραλία Πανταχού, Λιμανάκι, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-21.00.

Levels Beach Bar
Στην παραλία του ξενοδοχείου Αστερίας, θα συναντήσεις ένα εξωτικό beach bar, το οποίο παίζει χαλαρή μουσική την ημέρα, σερβίρει καφέδες, κοκτέιλ, φαγητό και φυσικά ηρεμία δίπλα στο κύμα. Στο μενού θα βρεις από απλά σάντουιτς, μέχρι σαλάτες και κυρίως πιάτα (από €6.50). Συνόδευσε το φαγητό σου με μια λεμονάδα με gin!
Tip: Κάνε κράτηση για ένα gazebo (ενοικίαση ανάλογα εποχικότητας €20-30), με λευκά μαξιλάρια επάνω σε ξύλο και φύλλα φοινικιάς, και προσφέρουν εποχιακά φρούτα και μπουκαλάκια νερό.
(23201016) Ξενοδοχείο Αστερίας, Λεωφόρος Nissi, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-24.00.

Marcello's Beach Bar
Αν είσαι χαλαρός τύπος και σου αρέσουν τα απλά καλοκαιρινά σκηνικά και θες μια παγωμένη μπύρα όταν βγεις από το νερό, τότε κάνε μια επίσκεψη εδώ και θα μας θυμηθείς. Ένα μικρό ξύλινο beach bar, με υπέροχη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, το οποίο θα βρεις μπροστά από το ξενοδοχείο Melissi. Άραξε εδώ για σνακ, παγωμένες μπύρες και καλά κοκτέιλ.
Tip: Πάρε ένα Brandy Sour ή ένα ιδιαίτερο This is Marcellos (€4) και απόλαυσε το στην παραλία πάνω στην ξαπλώστρα σου.
(97828554) Κρυού Νερού 4, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-20.00.

Nissaki Ayias Theklas & Blu by the Sea
Αν θες να ξεφύγεις από τις πολύβουες παραλίες της Αγίας Νάπας, επισκέψου την αμμώδη, πανέμορφη παραλία Αγίας Θέκλας της Σωτήρας και άραξε στις κλασικές ξαπλώστρες, που διαθέτει. Στο Nissaki θα βρεις από το πρωί καφέ, πρωινό, ενώ το μεσημέρι και το βράδυ μπορείς να δοκιμάσεις θαλασσινά, φαγητά σχάρας, σαλάτες και άλλα. Σημείωσε και τους ψαρομεζέδες του, όπου 20 και πλέον πιάτα θα έρθουν στο τραπέζι σου (€21.50).
Tip: Αν απλώνεις στην παραλία προμηθεύσου από το Blu ένα φραπέ, ένα κοκτέιλ ή ό,τι άλλο τραβά η όρεξη σου.
(23725151) Παραλία Αγίας Θέκλας, Σωτήρα. Δ-Κ 09.00-02.00.

Nissi Bay Beach Bar
Το πιο διάσημο beach bar της Αγίας Νάπας, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κύπρου, είναι ιδανικό αν λατρεύεις τα party, τη διασκέδαση και θες να ζήσεις περιπέτειες κάνοντας watersports. Θα πας από νωρίς αν θες να βρεις ομπρέλα και κρεβατάκι, καθώς γεμίζει γρήγορα. Το πρωί θα πάρεις τον καφέ σου, το μεσημέρι το σνακ σου, ενώ το αλκοόλ ρέει άφθονο. Για δοκίμασε τα κοκτέιλ, που σερβίρονται μέσα σε πραγματικό ανανά με την καρδιά του φρούτου να βρίσκεται στον πάτο (€12).
Tip: Καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά έχει beach party, όπως foam και shower party και όχι μόνο.
(23723310) Nissi Beach, Αγία Νάπα.

Sirena Bay
Ένας μικρός κρυμμένος θησαυρός, μεταξύ της παραλίας Περνέρα και Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά με μποέμ και χαλαρή ατμόσφαιρα. Kαταπράσινο σκηνικό, πολύχρωμα τραπεζάκια, προσεγμένη μουσική και όλα αυτά να δένουν όμορφα με την παραλία και το γαλάζιο της θάλασσας. Η κουζίνα προσφέρει σνακ, κλασικά κυπριακά πιάτα, burger και platter για να μοιραστείτε με την παρέα.
Tip: Την ώρα, που δύει ο ήλιος, άραξε για live μουσική, jazz vibes ή επιλογές από guest DJs και ένα Citrus Rosa κοκτέιλ (€7).
(97776922) Sirena Bay, Πρωταράς.

Yianna Marie Beach Bar
Μια νέα εποχή ξεκινά φέτος για το Yianna Marie Beach, με νέο look, ανεβαστική ατμόσφαιρα με μουσική, καινούρια κοκτέιλ, σνακ, platter με τυριά, αλλαντικά και πολύ καλό sushi platter για δύο (€19.50).΄Ένα ιδανικό μέρος για μεγάλες παρέες, αλλά και οικογένειες, που διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα παίζοντας με το ξύλο, το λευκό και το μαύρο.
Tip: Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου γίνονται πιο ανεβαστικά με DJs και πάρτι, τα οποία θα απολαύσεις με ένα Mediterranean Flavor κοκτέιλ (€9.50) με βάση το gin!
(23814446) Λευκόλας 21, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-02.00.

Antamoma Events Venue & Chill Out Bar
To ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel, λοιπόν, στον Πρωταρά δημιούργησε αυτό το πολύ χαριτωμένο παραθαλάσσιο μπαρ με θέα προς τη θάλασσα, με το πολύ όμορφο όνομα Αντάμωμα. Το Αντάμωμα έχει θέα στον μικρό κολπίσκο της περιοχής, είναι πλούσιο σε χρώμα και χαλαρή μουσική, σου ανεβάζει τη διάθεση με συνοδεία ναργιλέ, δροσιστικών cocktails, cheese & fruit platters. Βάλε το λοιπόν στην λίστα σου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και πάρε την παρέα σου και επισκέψου το.
(99155893) Πινίας 64, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-00.00

Εναλλακτικά...
βούτηξε στα γαλανά νερά της Περνέρας του Πρωταρά και τα μεσημέρια της Κυριακής κάνε κράτηση για να δοκιμάσεις το πλούσιο μπουφέ (€16 ενήλικες, €8 παιδιά) του Di Capilla Seaside Stories (23831295).

Αν βρίσκεσαι στην Αγία Νάπα, σημείωσε και το Paradisos Beach Bar (99470130) στην παραλία Πανταχού, με την ψάθινη οροφή, και τα afternoon sessions της Κυριακής, με ένα Mojito με καρύδα και ανανά (€6) για κάτι διαφορετικό.

Για πάρτι και διασκέδαση, εννοείται πως έχεις υπόψη σου και το Makronisos Beach Bar (99637425), όπου τα live δεν σταματούν ποτέ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close