Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2017
Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, ο Αντώνης Ρέμος, θα βρεθεί για μία μοναδική μουσική εμφάνιση στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό για να μας χαρίσει μία αξέχαστη αυγουστιάτικη βραδιά.
Τα ερωτικά του τραγούδια θα μας ταξιδέψουν σε μία live μουσική βραδιά.
Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Breeze Summer Club στην Λεμεσό την Κυριακή 20 Αυγούστου!
Λίγα λόγια για τον Αντώνη Ρέμο…
Ο Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με την μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα. Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Μετά από πολλές εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, ο Ρέμος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα το Πάσχα του 1995 στο κέντρο "Διογένης Palace", μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά, υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται με τη βοήθεια του παραγωγού του Σταύρου Αραπίδη σε μία δισκογραφική καριέρα καθώς έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται έντονα το όνομά του ως νέου μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.
Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο "Αντώνης Ρέμος" και επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των συνεργατών του, καθώς γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Όλοι μιλούν για το φαινόμενο που έρχεται, είναι πλέον ο πιο νέος και ελπιδοφόρος λαϊκός τραγουδιστής. Όλες τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου τις ακούτε μέσα από τον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!
Με την υποστήριξη του Johnnie Walker και της Cablenet
Χορηγός Επικοινωνίας: Super FM
Φιλοξενία: Londa Beach Hotel
Πληροφορίες: 7000 58 68
-
Breeze Summer Club
20 Αυγούστου 2017
Σχετικά
Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κύπρο, με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου
Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και μια θαυμάσια ορχήστρα συναντιούνται στη σκηνή του Παττιχείου!
Θοδωρής Φέρρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του στη Λάρνακα
Με μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, οι συναυλίες της περιοδείας υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, γεμάτες ένταση, συναίσθημα και ατμόσφαιρα
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 38ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ
Δίνουμε και φέτος ραντεβού στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2026, στον γνωστό χώρο της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία
H Mελίνα Ασλανίδου έβαλε την Κύπρο στο summer tour της
Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της στην Κύπρο
Λύμπια 2026: Οι 9 «καυτές» συναυλίες αυτό το καλοκαίρι στα Λύμπια
Aνακοινώθηκαν τα πιο δυνατά live του φετινού καλοκαιριού
O Δημήτρης Μπάσης έρχεται Κύπρο το καλοκαίρι
μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα, μεγάλες επιτυχίες και αυθεντική λαϊκή ψυχαγωγία
Eurovision 2026: Ο Akylas στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες πέρασαν από τον Α' Ημιτελικό
Ο Έλληνας καλλιτέχνης εντυπωσίασε το κοινό και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, διεκδικώντας την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό
Eurovision 2026: Η Ελλάδα πέρασε στον Μεγάλο Τελικό (βίντεο)
Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον Α’ Ημιτελικό
Eurovision 2026: 10 facts που πρέπεις να ξέρεις πριν τον πρώτο ημιτελικό
Η Eurovision 2026 βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους eurofans να μετρούν αντίστροφα για τις πρώτες εμφανίσεις.
Αναβάλλεται η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
Eurovision: Από τον Ρακιντζή μέχρι την Conchita – Οι εμφανίσεις που σόκαραν και έγραψαν ιστορία
H σκηνή της Eurovision έχει χαρίσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στην ποπ κουλτούρα.
Μπόνι Τάιλερ: «Υπέστη ανακοπή ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να την βγάλουν από το τεχνητό κώμα»
Τι αναφέρουν δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας της