Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2017
Τα Δημοτικά Μπάνια και η πλαζ του ΣΟΔΑΠ, οι δύο παραλίες της Κάτω Πάφου, οι οποίες έχουν μάλσιτα βραβευθεί και με Γαλάζια Σημαία, προσφέρουν στους λουόμενους τους δωρεάν υπηρεσίες διαδικτύου.
Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους τους θαμώνες των παραλιών αυτών, και έχει επιτευχθεί μετά από ενέργειες της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου Πάφου και με στόχο την περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητάς τους, αλλά και την καθιέρωσή τους στις πλέον σύγχρονες από πλευράς παροχών παραλίες του νησιού.
Η κίνηση αυτή σε Δημοτικά Μπάνια και ΣΟΔΑΠ έρχεται σε μια ιδιαίτερα θετική συγκυρία για τον τουρισμό στην Πάφο, αφού οι παραλίες και τα τουριστικά καταλύματα της πόλης πλησιάζουν το απόλυτο σε αριθμούς επισκεπτών, καθιστώντας το φετινό καλοκαίρι το καλύτερο για την τουριστική βιομηχανία της Πάφου εδώ και πολλά χρόνια.
Παράλληλα, ο Δήμος Πάφου προχωρεί στην εγκατάσταση υποδομής για επέκταση του μέτρου και στις άλλες οργανωμένες παραλίες της δημαρχούμενης περιοχής, με στόχο να καταστεί δυνατή η παροχή δωρεάν ίντερνετ και σε αυτές την τρέχουσα θερινή περίοδο.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, σύμφωνα με δημοτικούς παράγοντες, στην κάλυψη με Wi-Fi των παραλιών που έχουν αναρτημένη τη Γαλάζια Σημαία.
Σχετικά
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Αυτές είναι οι 18 πιο καθαρές, οργανωμένες και προσβάσιμες παραλίες του Πρωταρά
Πρώτος παγκύπρια ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας με 18 Γαλάζιες Σημαίες για το 2026
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης
Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Απόψε ξεκινά το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα με Μεξικό–Νότια Αφρική στο Sigma
Το Μουντιάλ 2026 κάνει πρεμιέρα και το Sigma σε βάζει στο παιχνίδι