Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2017
Η ΒΑΒΕΛ2 - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο -ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες soldout παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και την Κύπρο, ταξιδεύει εκ νέου το καλοκαίρι.
Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, η Nατάσσα Μποφίλιου θα εμφανίζεται στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό.
Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν.
Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.
Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, η παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, που έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έρχεται και στη Λεμεσό και μας προσκαλεί να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.

-
Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
08 Σεπτεμβρίου 2017
Σχετικά
Ο Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντά για πρώτη φορά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Με τη Ζωή Ζενιώδη στο πόντιουμ, το πρόγραμμα συνδυάζει έργα των Νέστορ Ταίηλορ, Saint-Saëns και Bizet, από τον λυρισμό του πιάνου μέχρι το πάθος της «Carmen»
Πόσα τραγούδια έχει η Βίσση χωρίς τον Καρβέλα;
Πόσα τραγούδια μπορεί να ερμηνεύει η Άννα Βίσση, αν ο Νίκος Καρβέλας κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που της έχει κάνει
«Νωρίς την Κυριακή» στο Παλαιά Ελιά Live Stage: Μια πρεμιέρα που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Eξαιρετικές ερμηνείες, χημεία επί σκηνής και ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα
Ο Νίκος Καρβέλας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, απαγορεύει στην Άννα Βίσση να λέει τα τραγούδια του
Ο Νίκος Καρβέλας έχει υπογράψει τη συντριπτική πλειονότητα των μεγάλων επιτυχιών της Άννας Βίσση με περισσότερα από 400 τραγούδια, τα οποία αποτελούν βασικό μέρος του ρεπερτορίου της
O Χάρης Βαρθακούρης τραγουδά (δωρεάν) στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή συναυλία στην κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού.
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα για τον φετινό χειμώνα
Η Άννα Βίσση ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την εξέλιξη που ανατρέπει όσα αναμένονταν το φετινό χειμώνα
Eurovision 2027: Η χώρα που αποσύρεται από τον διαγωνισμό
Η Τσεχική Τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: «Δεν θα δούμε την τσεχική σημαία στη σκηνή την επόμενη χρονιά»
«Το πιο λαμπρό αστέρι: 30 χρόνια χωρίς την Αλίκη»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Ένα ταξίδι στο φως, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε αναμμένο, μέσα από τα τραγούδια, τις λέξεις, τις εικόνες, το χαμόγελό της!
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!