Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2017
Την γνωρίζουμε ως ηθοποιό, αυτή την φορά όμως αποφάσισε να μας δείξει ένα ακόμη ταλέντο. Άλλωστε η δημιουργία δεν έχει όρια.
Κάπως έτσι η γνωστή ηθοποιός Κρίστη Παπαδοπούλου, πήρε την απόφαση να παρουσιάσει τις χειροποίητες τσάντες που ξεκίνησε να φτιάχνει πριν από δύο χρόνια.
Έμπνευση αποτέλεσαν τα διάφορα ταξίδια της κυρίως στην Ευρώπη, από το οποίο κουβάλησε μαζί της πίσω στην Κύπρο, διάφορα υλικά μικρά και μεγάλα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κάτι διαφορετικό στο μέλλον . «Μια καλοκαιρινή νύχτα με ένα όμορφο φεγγάρι, κοιτώντας τα άστρα, περπατώντας με ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, η ιδέα να κάνω κάτι που θα ήθελα να φοράω και να μου αρέσει εμένα κυρίως άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά! Το μόνο πράγμα που θα ήθελα πολύ στην ζωή και δεν έχω είναι δυο φτερά, να μπορώ να πετάω και να βλέπω όλα τα μέρη του κόσμου όποτε θέλω, και έτσι ξεκίνησα να σχεδιάζω τις πρώτες μου τσάντες, οι οποίες έχουν ένα φτερό, το άλλο θα πρέπει να το ανακαλύψετε εσείς μέσα σας!", αναφέρει η δημιουργός.

Περνώντας από την Ιταλία, την Ελλάδα και άλλες χώρες, εντόπισε τα υλικά που ταίριαζαν για να φτιάξει τις δικές της δημιουργίες. Σιγά σιγά τα σχέδια που ετοίμασε πήραν μορφή και μετά από ώρες μελέτης, δημιουργίας και ραψίματος οι τσάντες K Lou έγιναν πραγματικότητα. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δεν υπάρχει άλλο το ίδιο. «Όπως ακριβώς και αποτυπώματά μας. Μας αξίζει να μην φοράμε όλοι τα ίδια, αλλά διαφορετικά», εξηγεί.
Την μεγάλη της συλλογή από χειροποίητες τσάντες αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό την Τετάρτη 19 Ιουλίου, κατά την διάρκεια ενός cocktail party στο Occhio Residence στη Λευκωσία στις 19:30. Την βραδιά θα ντύσει μουσικά ο Νικόλας Παπαγεωργίου με το ηλεκτρικό βιολί του, ενώ cocktails και εκλεκτά εδέσματα θα περιμένουν τους VIP καλεσμένους της εκδήλωσης.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο 70005151.
K Lou by Κρίστη Παπαδοπούλου: Create a new Angel... You!
-
Occhio Residence
19 Ιουλίου 2017
Σχετικά
Αυτά είναι τα 4 νέα καταστήματα που άνοιξαν στην Πάφο
Ο Όμιλος Voici La Mode πρωταγωνιστεί: 4 διεθνή fashion brands στην Πάφο
Το ωράριο των mall από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα
Δες όλες τις λεπτομέρειες
Έτσι θα λειτουργήσει το Μy Mall Limassol τις μέρες του Πάσχα
To Μy Mall Limassol έφτιαξε το πρόγραμμά του για το Πάσχα και ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας του
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την αργία της 1ης Απριλίου
Δες αναλυτικά πώς θα λειτουργήσουν τα πιο μεγάλα πολυκαταστήματα του νησιού
Το μεγαλύτερο sneaker event της Κύπρου, επιστρέφει
Mια ολοήμερη γιορτή αφιερωμένη στη sneaker και streetwear κουλτούρα
Το (πιο διάσημο) παζαράκι καλλυντικών, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Το καθιερωμένο MPM BAZAAR με εκπτώσεις έως και 70%, σε επώνυμα καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, ταξιδιωτικά είδη, summer accessories και πολλές επιλογές δώρων, έρχεται
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την 25η Μαρτίου
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα του νησιού την αργία της Τετάρτης
Shein, Temu: Το μεγάλο… κόλπο με το χαράτσι των 3 ευρώ στα δέματα από Κίνα
Τα δέματα ανακατευθύνονται σε άλλες περιοχές της ΕΕ για να αποφευχθεί η επιβολή φόρου στα δέματα χαμηλής αξίας από εταιρείες όπως η Shein
Επένδυση άνω των €1,3 εκατ. από τη Lidl Κύπρου για την επέκταση του καταστήματος στη Μουτταγιάκα
Με ανανεωμένες υποδομές και έμφαση στην ενεργειακή απόδοση, η Lidl Κύπρου αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία στη Λεμεσό.
Η νέα εποχή της κομψότητας από την Έλενα Στρογγυλιώτου
Η καταξιωμένη fashion designer αποκαλύπτει τη Special Occasion Collection 2026, μια συλλογή υψηλής ραπτικής με μοναδικές couture δημιουργίες για γάμους και ξεχωριστά events
Αυτά είναι τα 4 νέα και δημοφιλή καταστήματα που ανοίγουν στο My Mall
Το My Mall καλωσορίζει 4 νέα διεθνή και σύγχρονα brands, τα οποία επιλέγουν το εμπορικό κέντρο ως σημείο αναφοράς για την παρουσία τους στη Λεμεσό
Καθαρά Δευτέρα: Πώς λειτουργούν καταστήματα και υπεραγορές
Κανονικά φούρνοι και ιχθυοπωλεία - Πώς θα κινηθεί η αγορά μέχρι το μεσημέρι και τι προβλέπει η νομοθεσία για τους εργαζομένους