Style Stories , Shopping

Το κυπριακό brand που κάνει θραύση στις παραλίες

Με τις στυλάτες και κυρίως κυπριακές ρακέτες πουθα μας συνοδεύσουν και φέτος στις εξορμήσεις μας στην παραλία

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2017

Ρακέτες, καπέλα, τσάντες και σύντομα και T-shirts ου θα μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση στην παραλία!

Ο λόγος για τις δημιουργίες του brand Ace που εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κατάφεραν να μπουν στην αγορά και να φιγουράρουν στις ομορφότερες παραλίες του κόσμου!

Συγκεκριμένα η Ace είναι "παιδί" του Στέφανου Ιεροδιακόνου. Ένα αμάλγαμα παιδικών αναμνήσεων, ηλιόλουστων ημερών, εικόνων και αρωμάτων από τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, αναμεμειγμένο με λίγη Americana κουλτούρα από τις ακτές της Νότιας Καλιφόρνιας και του Μαϊάμι. Παρέα με φίλους του, που πίστεψαν στο όραμά του, αναπτύσει την Αce με ραγδαίους ρυθμούς από το 2016, έχοντας ήδη καταφέρει να μπουν στην αγορά του Dubai και κλείνοντας συμφωνία με εμπορικό αντιπρόσωπο στο Miami. Στον ευφάνταστο λογαριασμό τους στο Instagram (aceplaymore) οι ρακέτες και τα καπέλα τους φιγουράρουν σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, από το Malibu μέχρι τo South Miami Beach και το Τulum στο Μεξικό και από τη Βενεζουέλα και την μαγευτική Ταϋλάνδη μέχρι τις παραλίες του Εμιράτου του Dubai.

Ρακέτες... για ατέλειωτα παιχνίδια
Η Ace σήμερα κατασκευάζει δύο χειροποίητες ξυλορακέτες από συμπιεσμένο σουηδικό ξύλο και Marine κόντρα πλακέ, σε τρεις χρωματισμούς, Aqua, Coral και Ultramarine. Οι ρακέτες μοιάζουν πανομοιότυπες αλλά δεν είναι. Διαφέρουν στο βάρος, με τα 360γρ να ανταποκρίνονται στον έμπειρο παίχτη και σε ένα πιο επιθετικό παιγνίδι, ενώ τα 390γρ στον αρχάριο παίχτη και ένα πιο αμυντικό παιγνίδι. Η ιδιαιτερότητα της ρακέτας βασίζεται στην καινοτομία του Air Pocket™, που ουσιαστικά αποτελεί το καλύτερο σύστημα αντι-δόνησης που μπορεί κανείς να βρει μέσα σε μια ξύλινη ρακέτα.

Και νέα προϊόντα
Τα Αce Snapback καπέλα τους κάνουν θραύση και φέτος στις παραλίες, σε δύο χρωματισμούς, Νavy Βlue αλλά και γκρίζο, καθώς η Ace φρόντισε να ανανεώσει το design των καπέλων της. Οι ρακέτες, πλέον, έρχονται σε δύο διαφορετικές καμβάτινες τσάντες: μια Ace duffel beach bag για το Ace Kit και μια μικρότερη Ace college bag.

Στα μέσα της σεζόν, θα παρουσιάσουν μια μικρή σειρά από T-shirts.

Φέτος εγκαινίασαν την καινούργια τους ιστοσελίδα, προϊόν κόπου και αγάπης επίσης, με αρκετό κατατοπιστικό υλικό και πληροφορίες. Η σελίδα είναι ιδιαίτερα user-friendly, κάτι που κάποιος συνειδητοποιεί αμέσως.

Δες περισσότερα στη σελίδα τους στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close