Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2017
Στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία, το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου, θα δοθούν δυο μοναδικές συναυλίες με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Σημείωσε τις ημερομηνίες, μιας και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρεθείς εκεί, έστω τη μία από τις δύο βραδιές!
Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017: Γιάννης Χαρούλης / Λεωνίδας Μπαλάφας
Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του από τη Κύπρο. την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο γήπεδο του Ορφέα στην Λευκωσία. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.
Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή.
Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!
Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!
Ο Γιάννης Χαρούλης την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο γήπεδο του Ορφέα στην Λευκωσία. Μαζί του για ακόμα μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα.
Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα, Πάνος Τόλιος /Κρουστά, MarkNieuwenhuis/ Τρομπέτα.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, επιστρέφει στις 8 Ιουνίου στη Κύπρο και στο Γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας, με την μουσική του παρέα η οποία αποτελείται από τους τους, Άγγελο Πολυχρόνου, Διονύση Κοκόλη, Λευτέρη Βαρθάλη, Μιχάλη Καταχανά, Νίκο Χριστόπουλο, Σπύρο Βρυώνη και Χρήστο Κυριαζή.
Μαζί του οι: Άγγελος Πολυχρόνου: Κρουστά, Διονύσης Κοκόλης: Τρομπέτα, Λευτέρης Βαρθάλης: Μπάσο, φωνητικά, Μιχάλης Καταχανάς: Βιολί, φωνητικά, Νίκος Χριστόπουλος: Τύμπανα, Σπύρος Βρυώνης: Ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι, φωνητικά
Χρήστος Κυριαζής: Σαξόφωνο.
Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017: Μίλτος Πασχαλίδης / Χρήστος Θηβαίος
O Μίλτος Πασχαλίδης στην πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και ό,τι φέρει η στιγμή.
«Έλα να πούμε δύο λόγια απλά
Κι αν θέλεις κι άλλα τόσα
Από εκείνα που εξηγεί
μόνο η δική μας γλώσσα»
Αυτή τη δική μας γλώσσα μιλάει τα τελευταία 22 χρόνια ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.
Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στο Γήπεδο Ορφέα Λευκωσίας με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ' τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Περσείδες».
Ο τελευταίος του δίσκος, εμπνευσμένος από τον έρωτα και την απώλεια, είναι πιστός στο πνεύμα και το ύφος του Μίλτου με τραγούδια του να έχουν ήδη καταγραφεί στην κοινή συνείδηση.
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου υποδεχόμαστε «Τούτο το καλοκαιράκι» τραγουδώντας έως «Τα ξημερώματα» για τις «Κακές Συνήθειες» της ζωής μας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Θύμιος Παπαδόπουλος - πνευστά, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης - ηλ. Κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, και η Νίκη Γρανά - πιάνο.
Πασχάλης Κολέντσης & Ευτύχης Γιαννακούρας - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης - φωτισμοί
Ο Χρήστος Θηβαίος στη για μια αξέχαστη βραδιά στη Λευκωσία, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.
Ταυτόχρονα παρουσιάζει και νέα τραγούδια από τον δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».
Ο Χρήστος Θηβαίος μετά από περισσότερες από 200 παραστάσεις του εξαιρετικά επιτυχημένου «Εννιά και Πέντε» μαζί με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου, μαζεύει την μπάντα των «Πέτρινων Κήπων» και επισκέπτεται το Ηράκλειο, για μία αξέχαστη συναυλία.
Μαζί του οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), το Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα) και Πέτρος Βαρθακούρης. Ηχοληψία Νίκος Λάγος.
Εισιτήρια:
Προπώληση:
18 ευρώ (για κάθε βράδυ)
27 ευρώ (Διπλό εισιτήριο)
Είσοδος:
22 ευρώ (για κάθε βράδυ)
30 ευρώ (Διπλό εισιτήριο)
Πληροφορίες: 99810011.
-
Γήπεδο Ορφέα
08 Ιουνίου - 09 Ιουνίου 2017
Σχετικά
Η Loreen αναβάλλει την ευρωπαϊκή περιοδεία της και φουντώνουν οι φημές για επιστροφή στην Eurovision
Θα διαγωνιστεί για τρίτη φορά μετά τις δύο νίκες στον μουσικό διαγωνισμό
Η Τραχυπέδουλα ετοιμάζει τη μεγάλη καλοκαιρινή της χοροεσπερίδα
Φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα Ανεπανάληπτοι σε μια βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση
Αυγουστιάτικο ξεφάντωμα με live μουσική στους Αγίους Βαβατσινιάς
Μια μεγάλη μουσική βραδιά τον Δεκαπενταύγουστο με αγαπημένα τραγούδια, ποτό και καλοκαιρινή διάθεση
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλενα Τσαγκρινού σε μία μεγάλη (δωρεάν) συναυλία στο χωριό
Το ετήσιο φεστιβάλ Ίνειας υποδέχεται στη σκηνή δύο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.
Μετά το sold out, η Ιουλία Καλλιμάνη ανακοινώνει δεύτερη συναυλία στη Λεμεσό
H δημοφιλής τραγουδίστρια υπόσχεται ακόμη μία βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και δυνατές συγκινήσεις, σε ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά στέκια της Λεμεσού.
Η Αποστολία Ζώη έρχεται στην Κύπρο για μια μεγάλη αυγουστιάτικη βραδιά
Μαζί της ο Κωνσταντίνος Σερέτης και η Κλεοπάτρα Τομπάζου στην 27η Χοροεσπερίδα Μαρωνίου
Η Βαβατσινιά ετοιμάζει τη δική της μεγάλη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα
Ζωντανή μουσική με τον Μάριο Πανταμουσέως και τη Μαρία Βαρδάκη, φαγητό και ποτό σε μια αυγουστιάτικη βραδιά στο χωριό
Τα σχήματα που θα δούμε τη νέα σεζόν στα μπουζούκια της Αθήνας
Με τον Αύγουστο να είναι εδώ, οι πίστες βρίσκονται σε θερινή ραστώνη. Ετοιμάζουν όμως έναν χειμώνα γεμάτο δυνατά ονόματα, με νέα σχήματα αλλά και παλιές συνεργασίες
Μια αυγουστιάτικη βραδιά με jazz και swing στον κήπο του Τεχνόπολις 20
Η Χαρά Μίλλερ και το Jazz Quartet της έρχονται στην Πάφο με αγαπημένα standards, bossa nova και μελωδίες που δεν χάνουν ποτέ τη γοητεία τους
Το ρεμπέτικο ταξιδεύει σε τέσσερα χωριά της Κύπρου με δωρεάν συναυλίες
Ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια που η UNESCO αναγνώρισε ως Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά, με τη συμμετοχή του καταξιωμένου ρεμπέτη Γιώργου Τζώρτζη
Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους live σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Καλοπαναγιώτη
Μουσική, φαγητό και καλοκαιρινή διάθεση σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Μαραθάσας
Ο Δημήτρης Μεσημέρης ανεβαίνει στο Λαγουδερά για μια μεγάλη αυγουστιάτικη βραδιά
Η 3η Ετήσια Χοροεσπερίδα Λαγουδερών έρχεται τον Δεκαπενταύγουστο με ζωντανή μουσική, φαγητό και άφθονο κυπριακό ποτό