Μη χάσετε , Μουσική

26 μουσικά ραντεβού για το φετινό καλοκαίρι

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού, που θα μας φτιάξουν το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2017

Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στα ύψη το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο λόγω ζέστης. Μεγάλα ονόματα της ελληνικής -κυρίως- μουσικής βιομηχανίας και ιδιαίτερα αγαπητά στο κοινό της Κύπρου θα βρεθούν στη χώρα μας για μοναδικές συναυλίες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Μην ξεχνάς κιόλας ότι η πόλη που έχει την τιμητική της είναι η Πάφος, η οποία ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, παρουσιάζοντας σπουδαία μουσικά event με τεράστια ονόματα! 

Πρωταγωνιστές, ωστόσο, ακι στο φετινό καλοκαίρι θα είναι και τα κυπριακά φεστιβάλ στην ύπαιθρο, τα οποία παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα (και στα οποία θα κάνουμε εκτενέστερη αναφορά σε ένα άλλο θέμα)! 

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ποιους καλλιτέχνες θα δούμε on stage στα κυπριακά θέατρα -ανοιχτά και μη-, στάδια, μουσικές σκηνές κ.λπ., σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

 

Γιάννης Χαρούλης
Στο Αρχαίο Θέατρο Κούριου της Λεμεσός και στο γήπεδο του Ορφέα στηΛευκωσία, σε μια συναυλία-φεστιβάλ, όπου θα τραγουδήσει και ο Μπαλάφας. Άλλη μια συναυλία ωστόσο θα δοθεί, την αμέσως επόμενη μέρα, και πάλι στο γήπεδο του Ορφέα θα έχουν συναυλία οι Πασχαλίδης και Θηβαίος. Πιο συγκεκριμένα, η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 20:00 (πόρτες ανοίγουν στις 19:00). Ο Χαρούλης θα είναι εκεί με τη μπάντα του! Το επόμενο βράδυ, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 20:00 (19:00 ανοίγουν οι πόρτες), ο Χαρούλης θα βρίσκεται στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία, ενώ εκεί θα βρίσκεται και ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Στην ουσία, πρόκειται για δυο ξεχωριστές συναυλίες, αφού ο κάθε ένας θα τραγουδήσει με τη δική του μπάντα, ενώ ενδέχεται όμως να πουν και ορισμένα τραγούδια μαζί!
Τέλος, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, και πάλι στο γήπεδο του Ορφέα (ώρα 19:00), θα γίνουν και πάλι δύο ξεχωριστές συναυλίες, από τους Μίλτο Πασχαλίδη και Χρήστο Θηβαίο αυτή τη φορά, οι οποίοι με τις μπάντες τους θα κάνουν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά!
Κατά τη διάρκεια των δύο συναυλιών στον Ορφέα, εκεί θα πωλείται φαγητό, ποτό, τα CDs των καλλιτεχνών, ενδεχομένως και κάποια άλλα πράγματα σε ένα μικρό παζαράκι!
Σε ότι αφορά στα εισιτήρια, οι τιμές θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών, ενώ για τις δύο συναυλίες στον Ορφέα (8 & 9 Ιουνίου), στη Λευκωσία, θα υπάρχουν ειδικά πακέτα!
→ Περισσότερες πληροφορίες: 99810011.

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη 
Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωρούν στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!
→ Παρ 30 ΙουνΣκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30, €22. Πληρ. 99059257, 77777040/ www.tickethour.com.cy

 

Αντώνης Ρέμος
Η Ελληνική Τράπεζα και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν δυνάμεις ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό με την εκστρατεία ‘ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ’ και παρουσιάζουν τις πιο δυνατές συναυλίες με ιδιαίτερους καλεσμένους! Συγκεκριμένα, ο Ρέμος υποδέχεται με τη σειρά τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τη Δέσποινα Βανδή και τις MEΛΙSSES, στις 13, 14 και 15 Ιουνίου αντίστοιχα, σε τρεις βραδιές μαγικές, με δυνατά τραγούδια και αστείρευτο κέφι. Πληροφορίες για την εκστρατεία #xamogelase στο www.xamogelase.com.
→ Τρ 13, Τετ 14 & Πεμ 15 ΙουνΑμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 21.00, €35 & €40. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.

 

Nicosia Beer Festival 2017
Το γνωστό φεστιβάλ μπίρας άλλαξε μήνα αλλά όχι και συνήθειες. Επιμένει στα δυνατά ονόματα, εξ ου και το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδοχικά τους Imam Baildi (14/6), Toni Sfinos (15/6), Γιώργο Παπαδόπουλο (16/6) και Έλλη Κοκκίνου (17/6).
→ Τετ 14-Σ 17 ΙουνΤάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία, 18.00.

 

Γιάννης Κότσιρας, Μιρέλα Πάχου
Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, φέρνει τη δική της χροιά στις υπέροχες κοινές καλοκαιρινές συναυλίες με τον Κότσιρα, με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά το ακορντεόν της! Χορηγός επικοινωνίας στη συναυλία της Λευκωσίας είναι το περιοδικό Check In και το Ράδιο Πρώτο.
Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. Παρ 16 Ιουν, 20.30, €15 & €10. Πληρ. 25343341.
→ Σ 17 Ιουν, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00, €15 & €20. Πληρ. 99059257.

 

Άγαμοι Θύται - Σίλβερ Αννιβέρσαρυ
Οι Άγαμοι Θύται θα είναι και αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο με μια ολοκαίνουργια επετειακή παράσταση με τρελό γέλιο και διασκέδαση. Μαζί με τους Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλα Μανισάνου, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Γιώργο Χρυσοστόμου, Γιώργο Χατζή, Σοφία Παπουλάκου και Σπύρο Παπαδόπουλο, θα είναι και το κωμικό δίδυμο Lucchettino.
→ Σ 17 Ιουν, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. / Δ 19 Ιουν, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία.

 

Ευανθία Ρεμπούτσικα & Γιώργος Περρής
Εκείνη έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις ωραιότερες μελωδίες του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Εκείνος είναι ο νεότερος Έλληνας διεθνής τραγουδιστής που καταχειροκροτείται στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Μαζί, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής αποδεικνύονται ιδανικοί ξεναγοί σε μία καλοκαιρινή απόδραση σε όλη την Ελλάδα με τίτλο Ηλιοφάνεια.
→ Πεμ 13 Ιουλ, Δημοτικό Κηποθέατρο, 21:00.

 

Σταύρος Ξαρχάκος & Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά τη διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ‘ακριβή’ ερμηνεία της ερμηνεύτριας.
→ Τρ 18 Ιουλ, Δημοτικό Κηποθέατρο, 21.00.

 

Piaf! The Show
Η παράφορη και γοητευτική ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας ξετυλίγεται σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες των τελευταίων ετών: το Piaf! The Show, που συμπλήρωσε περισσότερες από 200 παραστάσεις σε πέντε ηπείρους και χειροκροτήθηκε ήδη από ένα εκατομμύριο θεατές. Αφηγείται τον πολυκύμαντο βίο του θρυλικού «Σπουργιτιού», της μοναδικής Edith Piaf, μέσα από τα τραγούδια της που έγραψαν ιστορία.
Τετ 19 Ιουλ, Δημοτικό Κηποθέατρο, 21.00.

 

Μαρινέλλα & Τάκης Ζαχαράτος
Την απόλυτα sold out παράσταση της Αθήνας θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και στη Λεμεσό. Ένα υπερθέαμα, όπου η μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα, συναντά τον showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο.
→ Παρ 28 Ιουλ, Δημοτικό Κηποθέατρο, 21:00.

 

4ο Ακουστικό Φεστιβάλ
Μια διήμερη, υπαίθρια διοργάνωση στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού με πολύ ταλέντο, μουσική, κατασκευές, χρώματα, δροσερή μπίρα και όμορφη διάθεση.
→ Σάββατο 29 Ιουλ, Πλατεία Παντοπωλείου, 19:00,  Είσοδος ελεύθερη.

 

Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Παυλίνα Βουλγαράκη
Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων και Πουλιών Λάρνακας-Αμμοχώστου φέρνει στη Λάρνακα τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Παυλίνα Βουλγαράκη για μια μοναδική συναυλία! Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.
Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη και μελωδίες της Παυλίνας Βουλγαράκη που δημιουργούν ταξίδια.
Επικοινωνούν μαζί μας και χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στη θέση σου και σου απολογούνται...! Συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser.
→ Τρ 13 Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μάς χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα, και να τα μοιραστούν με το κοινό, μέσα σε στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας. Μαζί με τους Γιώργο Καλούδη (τσέλο, λύρα), Μανόλη Πάππο (μπουζούκι, λαούτο), Φώτη Σιώτα (βιολί) και Δημήτρη Τσεκούρα (κοντραμπάσο) παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από τη χαρά της συνάντησης, την επικοινωνία, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, το συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.
→ Παρ 16 Ιουν, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία. / Σ 17 ΙουνΑρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός. Ώρα: 21.00. Τιμές: €20 (προπώληση) / €23 (είσοδος).

 

Onirama 
Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του θα βρεθούν στη Λευκωσία, για ένα δυνατό και άκρως καλοκαιρινό live! 
Συγκεκριμένα η συναυλία θα δοθεί με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, η οποία ορίστηκε ως η 26η Ιουνίου.
Τη συναυλία διοργανώνει το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου.
Ετοιμάσου λοιπόν για ένα live με με party διάθεση και γεμάτο αγαπημένα τραγούδια!
→ Δευτέρα 19 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00.

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης 
Το Κέντρο Υποστήριξης Οροθετικών Ανθρώπων ΚΥΦΑ παρουσιάζει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στο Αρχαίο Κάστρο Κολοσσιού! Ο γνωστός τραγουδιστής Mιχάλης Χατζηγιάννης, το"παιδί-θαύμα" που καμαρώναμε οι Κύπριοι, ο "χαρισματικός" όπως επικροτούσαν οι Ελληνες συνάδελφοί του όταν πήγε στην Ελλάδα, έγινε "το φαινόμενο Χατζηγιάννης" που μεσουράνησε επί μια δεκαετία. Η επικείμενη εμφάνισή του, έχει μάλιστα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα Καθαρά Έσοδα θα διατεθούν στο ΚΥΦΑ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
→ Παρασκευή 9 Ιουνίου, Αρχαίο Κάστρο Κολοσσιού, Λεμεσός, 19,30, Πληρ. 25 340 305 / 99 575 074.

 

Πάνος Κατσιμίχας
Την Τετάρτη 5/7, η αυλαία του 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ανοίγει με τον Πάνο Κατσιμίχα, με αγαπημένα τραγούδια που χαράχτηκαν στη μνήμη μας. Τη συναυλία θα ανοίξει ο νικητής του "The Voice of Greece" Γιάννης Μαργάρης και η φιναλίστ Κασσιανή Λειψάκη. Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών (ΠΦΝΦ) της ΕΔΟΝ.
→ Τετάρτη 5 Ιουλίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Πληροφορίες 22766459.

 

Μαχαιρίτσας - Ζουγανέλης - Βουλγαράκη
Την Πέμπτη 6/7, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Παυλίνα Βουλγαράκη, μας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά με αξέχαστα τραγούδια, αγαπημένη μουσική και σάτιρα.
Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών (ΠΦΝΦ) της ΕΔΟΝ.
Τιμή προπώλησης των 20 ευρώ και για τις 3 βραδιές του φεστιβάλ, ενώ για μια βραδιά στην τιμή των 15 ευρώ. Από τα ταμεία εισόδου το εισιτήριο και για τις 3 βραδιές θα πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ.
→ Πέμπτη 6 Ιουλίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Πληροφορίες 22766459.

 

Νταλάρας - Παπακωνσταντίνου - Πασχαλίδης
Την Παρασκευή 7/7, ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοίζο, με αφορμή τα 80 χρόνια από τη γέννηση του. Στη σκηνή συναντιούνται οι Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης Πασχαλίδης με τη συμμετοχή της Ασπασίας Στρατηγού σε μια συναυλία που θα γράψει ιστορία.
Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών (ΠΦΝΦ) της ΕΔΟΝ.
→ Παρασκευή 7 Ιουλίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Πληροφορίες 22766459.

 

Ravens LimasSoul Festival
Το Ravens Music Hall, πιστό στην παράδοση φιλοξενίας ονομάτων από την ελληνική και κυπριακή μουσική σκηνή, ετοιμάζει και φέτος το διήμερο φεστιβάλ με καλλιτέχνες εξ Ελλάδος και όχι μόνο, και μάς υπόσχεται ωραίες μουσικές βραδιές, όπως κάθε φορά.
→ Δ 7 & Τρ 8, Ravens Music Hall, Σαριπόλου & Σωκράτους γωνία 4. Πληρ. 99614100.

 

Finding Kate
Η εναλλακτική ροκ μπάντα που έχει ως βάση το Λονδίνο επιστρέφει στην Κύπρο τον Ιούλιο για παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Black Anis.
→ 14 Ιουλ, Red, Λευκωσία & 15 Ιουλ, Ravens, Λεμεσός.

 

ΠΑΦΟΣ2017

Luz Casal
Η ‘Σκηνή που Ταξιδεύει’ φιλοξενεί τη ζεστή και αισθαντική φωνή της Ισπανίδας ερμηνεύτριας σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Κάστρο της Πάφου. Η ‘Ντίβα της Ιβηρικής’, όπως έχει χαρακτηριστεί, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, έχοντας στο πλευρό της μια ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνεύοντας τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα (θυμίζουμε τα θρυλικά ‘Piensa en mi’ και ‘Un Ano de Amor’), μαζί με άλλα αγαπημένα μπολερό, τανγκό και φλαμένκο.
29 Ιουλ, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου.

 

Μύθοι της Γαλάτειας
Ο μύθος της Γαλάτειας, ιδρυτικός για την ιστορία της Πάφου, τοποθετημένος στις ίδιες τις ρίζες του τόπου, αποτελεί ένα κεντρικό μοτίβο του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού. Από τη συνεύρεση του γλύπτη Πυγμαλίωνα με το δημιούργημά του, τη Γαλάτεια, στο οποίο άγαλμα έχει δώσει πνοή η θεά Αφροδίτη, γεννιέται ο Πάφος, το όνομα του οποίου φέρει η πόλη της Πάφου. Η Dancecyprus Company εμπνέεται από τον μύθο και παρουσιάζει ένα νεοκλασικό μπαλέτο, σε χορογραφία του Davide Bombana. Το έργο είναι μια παραγωγή με πάνω από 20 χορευτές από την Κύπρο και την Ιταλία, με τη συμμετοχή κλιμακίου 25 μουσικών από τη Συμφωνική Ορχήστρα Staatsoper Hannover. Μουσική του βραβευμένου Εσθονού συνθέτη Arvo Pärt.
14 & 15 Ιουλ, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου.

 

Accordes Guitar Ensemble & Ελευθερία Αρβανιτάκη
Το γνωστό μουσικό σύνολο Accordes Guitar Ensemble (με εννέα κιθάρες και ένα κοντραμπάσο) παρουσιάζει έργα γραμμένα για κιθάρα καθώς και διασκευές γνωστών έργων από την ευρύτερη Μεσόγειο, Ευρώπη και Λατινική Αμερική, αλλά και παραδοσιακές μελωδίες της Κύπρου διασκευασμένες από τον Ευαγόρα Καραγιώργη. Αμέσως μετά, η Ελευθερία Αρβανιτάκη δίνει μια μοναδική παράσταση μελοποιημένης ποίησης στο χώρο της ομορφιάς και του έρωτα, αποδεικνύοντας για μιαν ακόμα φορά πωως η τέχνη της ερμηνείας της μπορεί να αναδείξει την άκρα ευαισθησία, την εκφραστική δυναμική και τις νοηματικές εντάσεις κάθε ενός ξεχωριστού στίχου.
4 Αυγ, Πέτρα του Ρωμιού.

 

Amalgamation Project & Goran Bregovic
Η παράσταση (μια γιορτή και μια μύηση στη μουσικότητα της ανθρώπινης φωνής) περιλαμβάνει πολυφωνικά τραγούδια χωρίς συνοδεία μουσικής από το αποκλειστικά γυναικείο φωνητικό σύνολο Amalgamation Choir. Αμέσως μετά, ο Goran Bregovic, με τη συνοδεία των ήχων της Ορχήστρας του για Γάμους και Κηδείες, οικοδομεί ένα σύμπαν από ξεχωριστούς ήχους και συναρπαστικές μουσικές εκτελέσεις, επιβεβαιώνοντας την έφεσή του στη σύνδεση ετερόκλιτων στοιχείων και στη δημιουργική σχοινοβασία ανάμεσα σε όσα φαίνονται αταίριαστα.
5 Αυγ, Πέτρα του Ρωμιού.

 

Μisia
Η κορυφαία ερμηνεύτρια των Fado, αυτής της γενναίας και λυπημένης μουσικής παράδοσης της Πορτογαλίας, κατάγεται από το Οπόρτο και ανήκει σε μια οικογένεια, οι τρεις τελευταίες γενιές της οποίας στελεχώνονται από διαπρεπείς μουσικούς...
19 Αυγ, Αρχαίο Ωδείο Πάφου.

 

Παραδοσιακά Νανουρίσματα
Η θεματική του Trio NeRo επικεντρώνεται στο μουσικό επαναπροσδιορισμό του νανουρίσματος (από Κύπρο, Ελλάδα και Μικρά Ασία), φιλτραρισμένο μέσα από ένα κράμα μουσικών παραδόσεων με στοιχεία από τη σύγχρονη κλασική μουσική αλλά και τη funk, τη rock, την jazz και με samples από προ-ηχογραφημένα νανουρίσματα.
25 Αυγ, Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close