Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2017
Η Cyprus Airways ανακοοίνωσε και επίσημα πλέον τους τρεις προορισμούς της για το καλοκαίρι που αναμφίβολα θα μπουν στα σχέδιά μας για ταξίδι. Πρόκειται για το Ηράκλειο, τη Ρόδο και το Τελ Αβίβ.
Η εταιρεία αναφέρειπως οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2017, ενώ σημειώνεται ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και δύο επιπλέον προορισμοί.

Παράλληλα μας πληροφορεί πως τα αεροπορικά εισιτήρια της Cyprus Airways θα είναι διαθέσιμα προς πώληση περί τα μέσα Μαΐου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αερογραμμής (www.cyprusaiways.com) και του τηλεφωνικού κέντρου.

Υπενθυμίζεται πως το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη, θα είναι φέτος το καλοκαίρι και η δεύτερη τον Μάρτη του 2018. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες η Cyprus Airways πραγματοποίησε δοκιμές στα συστήματα πώλησης αεροπορικών εισιτηρίων, γεγονός που δείχνει πως πλέον αναμένεται η επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Cyprus Airways
Η Cyprus Airways ανακοινώνει τους πρώτους τρεις προορισμούς που εντάσσονται στο πτητικό της πρόγραμμα το οποίο θα μπει σε εφαρμογή κατά την πρώτη φάση της λειτουργίας της, τον Ιούνιο του 2017.
Με βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, η αερογραμμή θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις στο Ηράκλειο, τη Ρόδο και το Τελ Αβίβ αυτό το καλοκαίρι, με δύο επιπλέον προορισμούς που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες βδομάδες.
Η αερογραμμή θα πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A319, που διαθέτει 144 θέσεις Οικονομικής. Το Φθινόπωρο του 2017, η Cyprus Airways θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, με την άφιξη ενός δεύτερου αεροσκάφους του ίδιου τύπου.
Η εταιρεία εξετάζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο για επιπλέον αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2018. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους τρεις πρώτους προορισμούς μας και είμαστε ενθουσιασμένοι έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της λειτουργίας μας.
Η στρατηγική μας προσέγγιση για σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη προσβλέπει στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων μας, για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και τη διεύρυνση των ταξιδιωτικών επιλογών για τους ντόπιους» δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.
Τα αεροπορικά εισιτήρια της Cyprus Airways θα είναι διαθέσιμα προς πώληση περί τα μέσα Μαΐου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αερογραμμής (www.cyprusaiways.com) και του τηλεφωνικού κέντρου.
Σχετικά
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο
Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Pavilion, στη Λευκωσία
Ελληνικό νησί κορυφαίος βιώσιμος προορισμός στην Ευρώπη: «Η επιτομή της αυθεντικής Ελλάδας»
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από μία διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα
9 κομψά κτήματα και αίθουσες γάμου, για ονειρεμένες δεξιώσεις
Ο απόλυτος οδηγός για υπέρλαμπρα events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα
Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό σημείο του Πρωταρά
Ένα νέο floor mural στην καρδιά του Πρωταρά, θα αποτελέσει το νέο καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς και φωτογραφικό τοπόσημο
Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αποκαλύφθηκαν και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις ελληνικές
Στη φετινή κατάταξη βρέθηκαν συνολικά 11 ευρωπαϊκές παραλίες, από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, αλλά και η Ιρλανδία
Πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά - Ανοικτό το ενδεχόμενο καταιγίδων
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Καλοκαίρι στον προορισμό που τα έχει όλα: Πολυτελή διαμονή, κορυφαίες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες εμπειρίες
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, υποδέχεται την καλοκαιρινή περίοδο με πλήρη λειτουργία και ολοκληρωμένη εμπειρία lifestyle
Τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Ted Lasso»
Με το Μουντιάλ προ των πυλών, η Apple προγραμματίζει τη νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς τον Αύγουστο μην και υπάρξουν ποδοσφαιρικά στερητικά σύνδρομα
Ήρθε κι Έδεσε: Δεν λέμε αντίο, κάνουμε πάσα στο μουντιάλ και λέμε «στο επανιδείν το Φθινόπωρο»!
Το αγαπημένο, ανατρεπτικό δίδυμο, ολοκληρώνει αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου τη φετινή σεζόν
Ετοιμαζόμαστε για βουτιές στην «πισίνα του Λέλλου»
Ανοίγει για το καλοκαίρι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας
10 φθηνά ελληνικά νησιά για διακοπές το 2026
Αναζητάτε νησιά με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και φθηνά ξενοδοχεία; Δείτε τη λίστα με τα πιο οικονομικά νησιά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.