Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2017
Το Πάσχα πλησιάζει και το MYMALL Limassol φόρεσε τα γιορτινά του και είναι έτοιμο για να απολαύσει την πιο εορταστική ανοιξιάτικη περίοδο με τους μικρούς του θαμώνες.
Με πρωταγωνιστές το πασχαλινό λαγουδάκι και το πασχαλινό αβγό, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου τοποθετεί τα παιδιά στο επίκεντρο, προσφέροντας εκατοντάδες επιλογές για όλους όσοι είναι έτοιμοι να κάνουν ευτυχισμένα τα παιδιά τους αυτή τη σεζόν, με μια μεγάλη γκάμα επιλογών από κορυφαίες διεθνείς μάρκες σε ένδυση, υπόδηση και παιχνίδια για όλα τα γούστα.
Επιπλέον, ξεκινώντας από το Σάββατο 8 Απριλίου και για όλη τη βδομάδα, οι εσωτερικοί χώροι του MYMALL Limassol φιλοξενούν διάφορες ολοήμερες παιδικές δραστηριότητες όπως πασχαλινές κατασκευές, θεατρικά παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, διαδραστικά παιχνίδια και μαγικά κόλπα.
Το MYMALL Limassol, ο μεγαλύτερος και απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, προσφέρει πέραν των 130 καταστημάτων, μεγάλη γκάμα εστιατορίων και καφετεριών, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Κύπρου και πλούσια στοά διασκέδασης, αποτελώντας τον πιο "παραδεισένιο" πασχαλινό προορισμό, τόσο για τα παιδιά όσο και τις οικογένειές τους.
Σχετικά
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
«Η Βασίλισσα του Χιονιού» φέρνει μια φιλία πιο δυνατή από τον χειμώνα στο Σατιρικό
Η Παιδική Σκηνή κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου με μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
KIDS FUN DAY 2026: Μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή για τη στήριξη του Συνδέσμου ΔΕΠΥ Κύπρου
Με κεντρικό μήνυμα «Όλα τα παιδιά μετρούν!», το KIDS FUN DAY φιλοδοξεί να ενώσει παιδιά, γονείς, εθελοντές, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα σε μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία, προσφορά και χαμόγελα
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Το Κουμπί της Μαρίας Κάνθερ ανεβαίνει στο Σατιρικό Θέατρο
Μια σύγχρονη και γεμάτη χιούμορ προσέγγιση στη σχέση των παιδιών με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
5 θεματικά πάρκα για μια ξεχωριστή οικογενειακή εξόρμηση την 1η Οκτωβρίου
Αν ψάχνεις πού να πάτε φέτος την 1η Οκτωβρίου, κρατάμε 5 θεματικά πάρκα για παιχνίδι, βόλτες και πολλές παιδικές εμπειρίες.
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!