Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2017
Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ σταδιακά από την Τρίτη χαμηλή πίεση αναμένεται να αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Μεγάλη Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, ιδιαίτερα το απόγευμα και το βράδυ.
Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν λίγες τοπικές βροχές, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Τη Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη, στην ατμόσφαιρα αναμένεται να υπάρχει σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα δυνατό να είναι αυξημένες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη και μικρή πτώση τη Μεγάλη Πέμπτη.
Σχετικά
Προσκύνημα σε 5 εκκλησίες του Χρυσοσωτήρος που γιορτάζουν (σήμερα)
Σήμερα σού προτείνουμε εκδρομή και προσκύνημα σε 4 γνωστές-άγνωστες εκκλησίες στο χωριό!
Διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά στην κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής από τη Lidl Κύπρου
Με σφραγίδα ποιότητας από τους Masters of Wine, η κάβα της εταιρείας συνδυάζει εξαιρετική ποικιλία, διεθνείς διακρίσεις και την κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής.
Christmas Markets 2026: 12 παραμυθένιες αγορές της Ευρώπης που αξίζει να επισκεφθείς φέτος
Από τη Βιέννη και τη Νυρεμβέργη μέχρι το Στρασβούργο, την Πράγα και την Κοπεγχάγη, συγκεντρώσαμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές που αξίζει να βάλετε στο πρόγραμμα ενός χειμωνιάτικου ταξιδιού μαζί με τις ημερομηνίες λειτουργίας τους
Ανακοινώθηκε ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Ποια χωριά ανακοίνωσαν μέχρι σήμερα τη συμμετοχή τους στο θεσμό του Υφυπουργείου Τουρισμού
Καμίνι και σήμερα η Κύπρος – Πότε τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Τουριστικές παγίδες»: Αυτά είναι τα πιο απογοητευτικά αξιοθέατα του πλανήτη
Ενώ υπάρχουν πολλά τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο που προκαλούν πραγματικά δέος, από τις κορυφές του Μάτσου Πίτσου μέχρι το Σινικό Τείχος της Κίνας, άλλα είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν απογοήτευση
Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο: Οι τιμές για τα παραλιακά θέρετρα και η φθηνότερη πόλη
Πόσο θα πληρώσεις την κράτηση της τελευταίας στιγμής;
Το Monster: The Lizzie Borden Story έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix
Το νέο κεφάλαιο της Monster σειράς
20 μέρη στην Κύπρο όπου τον Αύγουστο ίσως χρειαστείς… ζακέτα
Αφήνουμε για λίγο παραλίες και καύσωνα και ανεβαίνουμε στα ψηλά, σε χωριά, δάση και καταπράσινες γωνιές όπου το κυπριακό καλοκαίρι είναι πολύ πιο δροσερό
Aύγουστος στο βουνό: Last minute διακοπές, σε 20 μοναδικά καταλύματα!
Καλοκαιρινή εξόρμηση και διαμονή στα ορεινά της Κύπρου για δροσερές διακοπές
Flash Sale από τη Ryanair: Αεροπορικά εισιτήρια από €14.99 για ταξίδια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου
Η νέα προσφορά της αεροπορικής ισχύει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αφορά επιλεγμένες πτήσεις για ταξίδια από τον Αύγουστο μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.