Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Anassa

Πάρε μια ανάσα και κάνε μια βουτιά στην πολυτέλεια.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Είναι ένα από τα πιο προνομιούχα ξενοδοχεία του νησιού μας, τόσο για την τοποθεσία του όσο για τα αστέρια, τις εγκαταστάσεις, το διάκοσμο και τις υπηρεσίες του. Το περιβάλλον του μοιάζει με αριστοκρατική γειτονιά. Έχει όλες τις πολυτελείς ανέσεις και βρίσκεται πάνω στις πιο όμορφες παραλίες του Ακάμα και του κόλπου της Πόλης Χρυσοχούς. Γι’ αυτό, άλλωστε, και το έχουν επισκεφτεί διεθνείς celebrities όπως οι David και Victoria Beckham, οικογένεια Bulgary, Simon και Yasmin Le Bon, Samantha Fox, ο τερματοφύλακας της Manchester United και της Εθνικής Ολλανδίας Edwin van der Sar, ο Jean Paul Belmondo, ο Rod Stewart, ο Tom Jones, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Emma Thompson. Η κουζίνα υποδέχεται ξανά τον executive chef Ashley Goddard και το φαγητό συνεχίζει να παρασκευάζεται με τα πιο αγνά υλικά και φρέσκα βότανα που κόβονται αυθημερόν από τον κήπο του ξενοδοχείου. Leader της γαστρονομικής απόλαυσης θεωρείται το εστιατόριο ‘Basiliko’. Μοιάζει με μεσαιωνική μοναστηριακή αίθουσα και σερβίρει γκουρμέ φαγητό. Στο σικάτο ‘Helios’, ωστόσο, θα γευτείς μεσογειακή κουζίνα ενώ στο γραφικό ‘Pelagos’ καλοφτιαγμένα ελαφριά φαγητά και σνακ. Το ‘Anassa’ διαθέτει επίσης ένα από τα καλύτερα spa του νησιού με 100% φυσικά καλλυντικά, ολιστικές θεραπείες και υγιεινή διατροφή. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα The Leading Hotels of the World και επάξια διατηρεί τη θέση του, αφού δεν σταματά ποτέ τις ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις. Τρανταχτό παράδειγμα η νεοκλασική σουίτα ‘Aether’ με τρία υπνοδωμάτια και μεγάλη πισίνα, και η ανανεωμένη επίπλωση στις Alexandros Residence, Adonis και Aphrodite suites. Το ξενοδοχείο έχει αποκτήσει, μάλιστα, και μια καινούργια οικογενειακή σουίτα δύο υπνοδωματίων με ξεχωριστό καθιστικό καθώς επίσης και καινούργια παιχνίδια στο Smiling Dolphin Kids Club.

ΔΙΑΜΟΝΗ
178 δωμάτια, μεταξύ των οποίων και 41 σουίτες και η ‘Οικία του Αλέξανδρου’.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μεγάλα κρεβάτια, μπαλκόνια, satellite TV, καλλυντικά Bulgari, σεσουάρ μαλλιών, ρόμπες και παντόφλες μπάνιου, χρηματοκιβώτιο, mini bar, internet, φρούτα και κρασί κατά την άφιξη, εξοπλισμός παρασκευής καφέ.

ΠΑΡΟΧΕΣ
4 εστιατόρια, 2 μπαρ, spa, 4 πισίνες, γήπεδα τένις και squash, θαλάσσια σπορ, γυμναστήριο, μπουτίκ, παιδικό club, σκάφη για επισκέψεις στην περιοχή του Ακάμα, κέντρο καταδύσεων, εκκλησάκι.

ΤΙΜΕΣ
Από €320 το δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα.

Τι άλλο να κάνεις
Να πας μια βόλτα μέχρι τα λουτρά της Αφροδίτης και να εκδράμεις στον Ακάμα, είτε με jeep είτε με σκάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close