Shopping , Shopping & Style Trends

Βρήκαμε τις πιο όμορφες λαμπάδες της αγοράς!

Αυτές τις λαμπάδες δεν θα θέλεις να τις….κάψεις!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2017

Απλές ή πλουμιστές, με χρώματα και κορδέλες, ιδανικές για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, χειροποίητες ή με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και όμορφα χειροποίητα στολίδια από ξύλο, μέταλλο ή ύφασμα, οι λαμπάδες που βρήκαμε, μας εντυπωσίασαν!

Εξ ου και εμείς εδώ στο Check In αποφασίσαμε πριν υποδεχθούμε τη Μεγάλη Εβδομάδα να σου προτείνουμε ηλεκτρονικές και μη διευθύνσεις για να αγοράσεις οικονομικές, ευφάνταστες και όμορφες πασχαλινές λαμπάδες που καλύπτουν κάθε γούστο, και που απευθύνονται σε κάθε ηλικιακή ομάδα!

Κι αν είναι και για καλό σκοπό, ακόμα καλύτερα!

Watermelon Εvent Desings
Mε χρώματα, κορδέλες και όμορφα στολίδια σε συνεργασία με Watermelon Εvent Desings δημιουργήσαμε τις νέες μας πασχαλινές λαμπάδες όλες χειροποίητες με ιδιαίτερα παιχνίδια και αντικείμενα!
Συνδυάστε τις πασχαλινές σας λαμπάδες με σοκολατένιο αυγό ή φλυντζάνι με το δικό σας σχέδιο!
Επιλέξτε το θέμα τις δικής σας επιλογής και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας! Κάντε τώρα την παραγγελία σας για να έχετε έγκαιρα τα πρωτότυπα αυτά δώρα για τα βαφτιστήρια σας.

 

Εύα Χριστοφίδη
Η ιδιοκτήτρια του atelier EVA (Κυριάκου Μάτση 39, διαμ. 201, Άγιος Δομέτιος), στη Λευκωσία, για το φετινό Πάσχα μας προτείνει υπέροχες λαμπάδες, σε Boho στυλ, με ωραία διακοσμητικά! Τις λαμπάδες αυτές θα τις λατρέψεις!
Μάθε περισσότερα, εδώ!

 

thousants by m:a:p:u
Η m:a:p:u φτιάχνει τις πιο εμπνευσμένες λαμπάδες που θυμίζουν πραγματικά έργα τέχνης και που φέτος το Πάσχα θα τρελάνουν τα παιδιά. Παίρνει τα πιο όμορφα κεριά και τα στολίζει με χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με διάφορα υφάσματα, ξύλο, plexiglass, σχοινιά και κορδέλες, μεταμορφώνοντάς τα σε μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες. Όσον αφορά στα σχέδια, τα περισσότερα είναι εμπνευσμένα από ήρωες κινουμένων σχεδίων! Βρείτε τα σχέδια των 'μαπουδοπασχαλινολαμπαδίτσων' στο καινούργιο κατάστημα CANDY BOUQUET στη Λευκωσία (Κυριάκου Μάτση 50, Άγιοι Ομολογητές). Παραγγελίες στο 22442282.
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

Le Pou
Οι δημιουργίες του Le Pou βρίσκουν για λίγες μέρες στέγη (μέχρι τις 13 Απριλίου) στο πρώτο pop up shop που δημιουργήθηκε στην οδό Έκτορος 6 στην παλιά Λευκωσία. Εκεί πέρα από τα αξεσουάρ και τις χειροποίητες δημιουργίες, θα βρεις ειδικά για το Πάσχα, πασχαλινά κουτιά (ειδικά για το βαφτιστήρι σας από την πιο καλή νονά), αλλά και υπέροχες λαμπάδες (με θήκες και μη), όπως αυτή στη φωτογραφία με ξύλινο καδράκι λαγουδάκι!
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

Latest Thing
Στο κατάστημα της Ιωάννη Αγρότη 34 στην Πάφο θα βρεις χειροποίητες λαμπάδες, που δεν θα θέλεις με τίποτα να τις κάψεις! Ροζ, μπεζ και λευκό κερί για τα κορίτσια και γαλάζιο, λευκό για τα αγόρια, που θα στολιστούν με ξύλινο γράμμα ή φιγούρα, κι άλλα διακοσμητικά και θα δημιουργήσουν την πιο όμορφη λαμπάδα!
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

Idees Decoration
Σ' αυτό το μικρό αλλά γεμάτο με δημιουργίες κατάστημα, πέρα από μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες για κάθε εκδήλωσή σας (πάρτι, βάπτιση ή γάμο), θα βρείτε φέτος και υπέροχες λαμπάδες, χειροποίητες και μοναδικές, όπως μοναδικά είναι τα παιδιά και τα βαπτιστήρια μας! Όποια κι αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστούν!
Θα το βρεις στην οδό Le Corbusier 24, τηλ. 25 250505.
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

MoAn designs
Με τη χρήση πολυμερικού πηλού, φτιάχνουν δημιουργίες που δεν θα έβαζες ποτέ με το μυαλό σου! Από κοσμήματα μέχρι διακοσμητικά αντικείμενα, μαγνητάκια και πολλά άλλα! Φέτος λοιπόν στο MoAn designs, θα φτιάξουν τη λαμπάδα και για το δικό σου παιδί ή βαφτιστήρι, η οποία θα είναι μοναδική -θα αναγράφει άλλωστε και το όνομά του- και θα σου την παραδώσουν έτοιμη στο κουτί!
Μάθε περισσότερα, εδώ.

 

Today i love
"Ταξιδεύοντας" στον υπέροχο κόσμο του "Today i love" (που βρίσκεται στο Παραλίμνι) θα ενθουσιαστείς με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της ιδιοκτήτριας! Από τα πολυτελή δώρα για τα παιδιά, μέχρι τα κουτιά που φτιάχνονται ειδικά για τα νεογέννητα, όλα είναι ένα κι ένα. Με χρώματα, υπέροχα μαξιλαράκια και τώρα το Πάσχα και εντυπωσιακές λαμπάδες! Οι επιλογές ππου σου δίνει είναι πολλές: Λαμπάδες για κορίτσια με εκτυπωμένο το όνομά τους, σαπουνάκια και άλατα & λαμπάδα για τη νονά με αρωματικό μαξιλαράκι λεβάντας, Αρωματική λαμπάδα με θέμα το ταξίδι και κρεμαστό μαξιλαράκι για τη βαλίτσα, Λαμπάδες αρωματικές, πουγκάκια με σαπουνάκια και άλατα, Λαμπάδες αρωματικές με βραχιολάκι ή σαπούνι σε #greekstyle και πάει λέγοντας! Μπες στο Facebook page του και κάνε τη δική σου παραγγελία.

 

Για καλό σκοπό...


 

Tα Αρτοζαχαροπλαστεία Πανδώρα, στηρίζοντας το έργο του συνδέσμου κακοποιημένων και άπορων παιδιών, "Παιδικό Χαμόγελο" θα προσφέρουν τις χειροποίητες λαμπάδες του προς πώληση, στην αξία των 4 ευρώ. Παράλληλα, θα προσφέρονται δωρεάν στους πελάτες της, με αγορές των 30 ευρώ και άνω. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των συγκεκριμένων λαμπάδων, θα δοθούν στο «Παιδικό Χαμόγελο». Τις λαμπάδες μπορείτε να τις βρείτε από τις 6 Απριλίου 2017 μέχρι τις 16 Απριλίου 2017, στα 7 καταστήματα Πανδώρα, στη Λευκωσία.

 

Αν μέλημά σου είναι να βοηθήσεις, τότε προμηθεύσου μία από τις χειροποίητες λαμπάδες που ετοιμάζουν με πολλή αγάπη άτομα από ευάλωτες ομάδες, υπό την καθοδήγηση εργοθεραπευτριών της Μονάδας Εργασιακής Αποκατάστασης. Θα τις βρεις στην τιμή των €3 και μπορείτε να παραγγείλετε για την οικογένεια ή και για το προσωπικό της εταιρείας σας, στο τηλ. 22305106 ή με e-mail to mera.mhs@cytanet.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close