Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2017
Η Ryanair, γιόρτασε την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος της Πάφου για το 2017, το οποίο συμπεριλαμβάνει 8 δρομολόγια και μία νέα καθημερινή σύνδεση προς το Τελ Αβίβ.
Προκειμένου να γιορτάσει την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, η Ryanair απελευθερώνει ναύλους από την Πάφο από €19.99 μόνο, για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο.
Η αναπληρώτρια διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair, Δήμητρα Απατσίδου δήλωσε ότι "Η καλοκαιρινή περίοδος για το 2017 ξεκινά δυναμικά καθώς είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την έναρξη των πτήσεων μας από Πάφο προς Τελ Αβίβ.
Η Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη καλωσόρισε της επέκταση του πτητικού προγράμματος της Ryanair με την προσθήκη του καινούριου δρομολογίου Πάφος - Τελ Αβίβ.
«Η ενδυνάμωση της συνδεσιμότητας μεταξύ Πάφου και Ισραήλ είναι σημαντική στην προσπάθεια αύξησης των αφίξεων από το Ισραήλ, τόσο για επιχειρηματικούς σκοπούς όσο και για σκοπούς αναψυχής», ανέφερε.
Σχετικά
Αλλάζει το πλαίσιο προστασίας των επιβατών αεροπλάνων – Αποζημιώσεις, αυθαίρετες χρεώσεις και δωρεάν θέσεις
Μετά από πολυετείς διαπραγματεύσεις, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία
Καιρός: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος στο εσωτερικό – Αλλάζει ξανά το σκηνικό την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης
Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού