Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2017
Η Μόνικα Χριστοδούλου, γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Το πρώτο άλμπουμ της "Avatar" κυκλοφόρησε το 2008 και το δεύτερο "Exit" ακολούθησε το 2010. Και τα δύο άλμπουμ έγιναν πλατινένια. Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2010 και 2011). Τα δύο άλμπουμ της γνώρισαν μεγάλη κριτική και εμπορική αποδοχή, με την πλειοψηφία των ελληνικών μέσων να την ανακηρύσσουν τη νέα ελπίδα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Τον Ιούλιο του 2014, με αφορμή την επιστροφή της από την Νέα Υόρκη και την παρουσίαση του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο "Secret in the Dark" , που ηχογραφήθηκε εξ' ολοκλήρου εκεί, σε συνεργασία με τον Andrew Wyatt, έδωσε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μία μεγάλη συναυλία, με σκοπό την προώθηση του, αλλά και την αναδρομή στη μέχρι τώρα μουσική της δημιουργία. Ο δίσκος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.
Πριν από δύο χρόνια την απολαύσαμε ξανά στο RED ενώ αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν και οι φαν της στη Λεμεσό. Μάθε λοιπόν και κράτα τις ημερομηνίες πως η Μόνικα με τα υπέροχα τραγούδια θα εμφανιστεί στο Ριάλτο την Παρασκευή 12 Μαϊου και το Σάββατο 13 Μαΐου στη Μουσική Σκηνή RED.
Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Σχετικά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στην Κύπρο, για πρώτη φορά σε γηπεδική συναυλία στο Στάδιο Γ.Σ.Π.
Μια μεγάλη συναυλία - εμπειρία στην Κύπρο

Eurovision: Ιστορικές αλλαγές στην πολιτική του Διαγωνισμού - Περιορίζουν τις σημαίες
Οι αλλαγές στους κανονισμούς της Eurovision 2025 για τις σημαίες που ανακοίνωσε η EBU έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

Οι Spice Girls είναι έτοιμες για ένα επικό reunion – μόνο που κάποια θα λείπει
Εδώ και μήνες ακούγονται οι φήμες ότι οι Spice Girls θα επανενωθούν προκειμένου να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ

Το ιταλικό Quartetto Eos παρουσιάζει έργα Χάιντν, Μέντελσον και Σούμπερτ στη Λευκωσία
Το σύνολο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Κύπρο με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα

Έρχονται οι Γιαγκίνηδες για ένα βράδυ στην Λάρνακα
Το γνωστό ρεμπετολαϊκό δίδυμο έρχεται στην Κύπρο



"Τ’ Αηδόνια του Θέρους": Μια μουσική γιορτή με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην Κύπρο
Σε δύο συναυλίες, σε Λεμεσό και Λευκωσία

10+1 μουσικά ραντεβού με αγαπημένους καλλιτέχνες την παραμονή Πρωτομαγιάς
Το νησί φορά τα ανοιξιάτικά του και γεμίζει μουσική: Πού θα πας την παραμονή της Πρωτομαγιάς

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει το πρόγραμμα της για τον μήνα Μάιο
Δείτε αναλυτικά όλες τις συναυλίες

Eurovision 2025: Η θέση της Κύπρου και την Ελλάδας στα στοιχήματα, τα φοβορί και τα αουτσάιντερς
Οι αποστολές της Eurovision που ξεχωρίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Μόλις ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στα Λύμπια
Αυτήν τη φορά με τον μοναδικό Κωνσταντή Πιστιόλη και τους Social Waste