25-26 March 2017
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Στη Λεμεσό θα ενώσουμε σώμα, μυαλό και πνεύμα

The Mind, Body Spirit Festival 2017...

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2017

Το σαββατοκύριακο 25 & 26 Μαρτίου στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο St Raphael θα καλωσορίσουμε μαζί την άνοιξη, βρίσκοντας ταυτόχρονα τρόπους για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, να μειώσουμε το άγχος και να δημιουργήσουμε μια πιο ευτυχισμένη και υγιεινή ζωή για εμάς τους ίδιους αλλά και τις οικογένειες μας.

Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που αποκτά οποιοσδήποτε επισκέπτεταθι ή συμμετέχει σε κάποιο μάθημα ή μετά από τη δοκιμή κάποιου προϊόντος ή θεραπείας από τους εκθέτες του Mind, Body & Spirit Festival. Ή τουλάχιστον αυτό μας υπόσχονται οι διοργανωτές, βεβαιώνοντάς μας ότι αν περάσουμε έστω μια μέρα μαζί τους, ο τρόπος σκέψης μας δε θα είναι πια ο ίδιος.

Οι διοργανωτές μας περιγράφουν με λίγα λόγια τι θα βρούμε στο ΜΒS.

Η έκθεση: Στη Λεμεσό υπάρχουν 3 κύριοι εκθεσιακούς χώρους (Επίπεδα 5, 3,2) με πάνω από 100 εκθέτες! Μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως: υγιεινά τρόφιμα και συμπληρώματα, τσάγια, βιολογικά προϊόντα και καλλυντικά, αιθέρια έλαια, πολύτιμους λίθους, χειροποίητα κοσμήματα, βιβλία και άλλα. Υπηρεσίες όπως: δάσκαλοι και σχολές γιόγκα, θεραπευτές μασάζ, μέντιουμ, ενεργειακούς θεραπευτές και άλλα.

Παρουσιάσεις: Μπορείτε να λάβετε μέρος σε όλα τα δωρεάν μαθήματα και διαλέξεις μας. Διαλέξετε τι σας ενδιαφέρει από το πλούσιο ολοήμερο πρόγραμμα μας που γίνεται σε 5 εσωτερικές αίθουσες αλλά και στον εξωτερικό χώρο. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα ήδη yoga: Mythic Yoga, Hot Yoga, Dharma Yoga, Ashtanga, Kundalini, Jivamukti, Yoga Dance, AcroYoga, Hatha, Fusion yoga , Female Yoga, Yin Yoga with Drumming, Vinyasa flow.

Διαλέξεις που αφορούν: ομοιοπαθητική, εμβόλια, διαλέξεις από γιατρούς, διαβήτη, αποτοξίνωση, δίαιτες, υπνοθεραπεία, δύναμη της σκέψης, νόμος της έλξης, σχέσεις, ευτυχία, νουμερολογία, ενεργειακές θεραπείες, αύρα, ολιστικές επιλογές για τα κατοικίδια σας, περμακουλτούρα, χρήση αιθέριων ελαίων και πολλά άλλα.

Λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις: shamanic, tantric, drum shaman, didgeridoo vibration etc

Μη χάσετε τη ζωντανή επίδειξη με φωτιά και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες και ζωντανή μουσική με τραγούδι και drumming. Δοκιμάστε επίσης τις νόστιμες νηστίσιμες χορτοφαγικές επιλογές μας!

Πάρτε το χρόνο σας πριν επισκεφθείτε το φεστιβάλ! Φυλλομετρήστε το περιοδικό MBS* και ανακαλύψετε ποιοι εκθέτες, εργαστήρια ή διαλέξεις θα επιστήσουν την προσοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Facebook: Mind, Body & Spirit Cyprus: https://www.facebook.com/mindbodyspiritcyprus, την ιστοσελίδα: www.mbscyprus.com, την εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1271291452914640/ ή καλέστε στο 96382333.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα στη διαδικτυακή μορφή του περιοδικού MBS: https://issuu.com/mindbodyspiritcyprus/docs/mbs-magazine-issue-23 αλλά και στην ιστοσελίδα http://www.mbscyprus.com/presentations-lim-17/

The Mind, Body & Spirit Festival 2017
Ξενοδοχείο St Raphael, Λεμεσός
Σάββατο 25 Μαρτίου / 11:00 – 20:00 
Κυριακή 26 Μαρτίου / 11:00 – 20:00 
Είσοδος €8 την μέρα –Περιλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια

Ώρα: 11:00 – 20:00. Είσοδος €8 την μέρα –Περιλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close