Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2017
Ο μεγάλος τελικός βρίσκεται προ των πυλών! Απόψε στις 21:00 οι οκτώ φιναλίστ του “The Voice of Greece”, του φαντασμαγορικού show που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ, θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό και φυσικά το μεγάλο έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη MINOS EMI κι ένα αυτοκίνητο.
Ο αποψινός τελικός παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για εμάς εδώ στην Κύπρο αφού δύο Κύπριοι βρίσκονται ανάμεσα στους φιναλίστ. Πρόκειται για τους Γιάννη Μάργαρη και Χρήστο Θεοδώρο οι οποίοι απόψε θα ερμηνεύσουν τραγούδια της δικής τους επιλογής.
Τα οκτώ αστέρια που ξεχώρισαν στον ημιτελικό του “The Voice of Greece” θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πλούσιο αναμένεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς όπου η Ελεονόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει επιτυχίες της. Η σκηνή του «The Voice of Greece» θα υποδεχτεί τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά για να ερμηνεύσει τη νέα του επιτυχία "Ζήτημα ζωής" αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ.
Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό είναι: Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά).
Πως θα αναδειχθεί ο νικητής
Ο τελικός αναμένεται εντυπωσιακός και συναρπαστικός, όπου οι οκτώ τυχεροί θα ερμηνεύσουν κομμάτια της επιλογής τους. Τον πρώτο λόγο θα τον έχει το κοινό αφού σύμφωνα με τη δική του ψήφο θα επιλεγούν οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι με τις λιγότερες ψήφους για να αποχωρήσουν από το “The Voice of Greece”. Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή να τραγουδήσουν και οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ακόμη μία φορά προκειμένου ν’ αποχωρήσουν από το show ακόμη δύο. Οι δυο τελευταίοι διαγωνιζόμενοι θα ανέβουν για τρίτη και τελευταία φορά στη σκηνή για να τραγουδήσουν και να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.
Ο εξαιρετικός Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά, όπου η αγωνία των διαγωνιζόμενων και των coaches: Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά θα κορυφωθεί.
Ο μεγάλος τελικός του «The Voice of Greece» την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.
Σχετικά

Αποχαιρετάμε το 2023 με ένα μοναδικό XMAS PARTY με τον Κωστή Μαραβέγια
Ας χορέψουμε μέσα στον χειμώνα



Συναυλία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, σ' ένα χριστουγεννιάτικο χωριό
Μια γιορτινή συναυλία

Ήβη Αδάμου & Kings για μια "δυνατή" συναυλία, στη «Λεωφόρο Χριστουγέννων»
Mία υπέροχη χριστουγεννιάτικη παιχνιδούπολη θα στηθεί στη Λευκωσία


Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται οικογενειακώς Κύπρο, για μια γιορτινή εμφάνιση
Ραντεβού στη Λεμεσό


Γιάννης Βαρδής και Χάρης Βαρθακούρης έρχονται για μια βραδιά στη Λευκωσία
Ενώνουν δυνάμεις για ένα μοναδικό live

Οι τρεις Ιταλοί τενόροι, The Italian Tenors, επιστρέφουν στην Κύπρο
Για δύο γιορτινές εμφανίσεις

Η Κέλλυ Κελεκίδου και η Σάσα Μπάστα τραγουδούν για το καλό σκοπό
Μία ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, για τα άτομα με αυτισμό

Δύο επιπλέον παραστάσεις για τον Τεμπέλη Δράκο
Ο Γιώργος Χατζηπιερής και ο Τεμπέλης Δράκος του στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας