Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2017
Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 21:00 16 αστέρια διαγωνίζονται σε cross battles. Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.
Την έναρξη του show θα κάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης που θα τραγουδήσουν αγαπημένα δικά τους τραγούδια. Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, ερμηνεύοντας μοναδικά τραγούδια. Η «κόντρα» αφορά και τους coaches, αφού και οι τέσσερις θέλουν να δουν τις φωνές της ομάδας τους στον τελικό.
Στο πρώτο live οι : Billie Isak, Κέλλυ Ντούλια, Χρήστος Θεοδώρου, Παναγιώτης Χατζήπαπας, Γιάννης Παντελαίος, Βαγγέλης Τσακνάκης, Γιώργος Κυδωνάκης, Κασσιανή Λειψάκη κέρδισαν μια θέση στον ημιτελικό.

Στο δεύτερο live διαγωνίζονται: Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια θα διαγωνιστούν οι: Νικολέτα Μηλιώνη, Άκης Κακαγής, Γιάννης Μάργαρης και Μάγδα Θεοσίδου.
Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη θα διαγωνιστούν οι: Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνα Ζωμενή, Allan Paul και Πασχάλης Μπούσδρος.
Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι: Κυριακή Κοτζιάμπαση, Ελπίδα Πράμας, Mike Αραϊτζόγλου και Πάρις Πλάνετς.
Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα διαγωνιστούν οι: Γιώργος Καρέλης, Δέσποινα Τάτα, Ανδρέας Στεργιόπουλος και Ξενοφών Δουλουμάκης.
Η Έλενα των Otherview από το Social Media Room υποδέχεται τους νικητές που μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.
Τους νικητές των cross battles αποφασίζει μόνο το τηλεοπτικό κοινό. Ποιες μοναδικές φωνές θα ξεχωρίσει το κοινό; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;
Το δεύτερο live του “The Voice of Greece” την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.
Σχετικά
Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κύπρο, με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου
Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και μια θαυμάσια ορχήστρα συναντιούνται στη σκηνή του Παττιχείου!
Θοδωρής Φέρρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του στη Λάρνακα
Με μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, οι συναυλίες της περιοδείας υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, γεμάτες ένταση, συναίσθημα και ατμόσφαιρα
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 38ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ
Δίνουμε και φέτος ραντεβού στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2026, στον γνωστό χώρο της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία
H Mελίνα Ασλανίδου έβαλε την Κύπρο στο summer tour της
Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της στην Κύπρο
Λύμπια 2026: Οι 9 «καυτές» συναυλίες αυτό το καλοκαίρι στα Λύμπια
Aνακοινώθηκαν τα πιο δυνατά live του φετινού καλοκαιριού
O Δημήτρης Μπάσης έρχεται Κύπρο το καλοκαίρι
μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα, μεγάλες επιτυχίες και αυθεντική λαϊκή ψυχαγωγία
Eurovision 2026: Ο Akylas στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες πέρασαν από τον Α' Ημιτελικό
Ο Έλληνας καλλιτέχνης εντυπωσίασε το κοινό και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, διεκδικώντας την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό
Eurovision 2026: Η Ελλάδα πέρασε στον Μεγάλο Τελικό (βίντεο)
Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον Α’ Ημιτελικό
Eurovision 2026: 10 facts που πρέπεις να ξέρεις πριν τον πρώτο ημιτελικό
Η Eurovision 2026 βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους eurofans να μετρούν αντίστροφα για τις πρώτες εμφανίσεις.
Αναβάλλεται η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
Eurovision: Από τον Ρακιντζή μέχρι την Conchita – Οι εμφανίσεις που σόκαραν και έγραψαν ιστορία
H σκηνή της Eurovision έχει χαρίσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στην ποπ κουλτούρα.