Wine Guide , Εστιατόρια

Ήρθε το πράσινο κρασί!

Έχει έντονη γεύση και είναι φταγμένο από μαριχουάνα

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2017

Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι πίνουν κρασί με έμφαση στο ερυθρό. Πέραν όμως του κόκκινου γνωρίζουμε φυσικά το λευκό αλλά και το ροζέ ενώ παρασκευάζεται και το πορτοκαλί. Το 2016 μάθαμε πως υπάρχει και το μπλε ενώ σήμερα πληροφορηθήκαμε και την ύπαρξη του πράσινου κρασιού. Ναι, διάβασες σωστά, πράσινο κρασί και προέρχεται από την κάνναβη.

Image result for green wine

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Canna Vine, προϊόν από υψηλής ποιότητα μαριχουάνα που συνδυάζει βιολογική καλλιέργεια μαριχουάνας με σταφύλια.

Λόγω των χαμηλότερων θερμοκρασιών ζύμωσης, διατηρούνται οι θεραπευτικές ιδιότητες της μαριχουάνας χωρίς τα υψηλά επίπεδα THC, δηλαδή της πρωτογενούς ψυχοδραστικής ένωσης που περιλαμβάνεται στο ναρκωτικό.

Οι δημιουργοί πειραματίστηκαν σε δύο νέα είδη μαριχουάνας, sativa και indica, για να βρουν ισορροπία μεταξύ «τονωτικής και χαλαρωτικής αίσθησης».

Για να ξεκινήσει η διαδικασία, ένα κιλό ιατρικής μαριχουάνας τυλίχθηκε σε τουλμπάνι και προστέθηκε σε ένα βαρέλι κρασί, όπου έγινε η ζύμωση και στη συνέχεια, η ανάπαυση για περισσότερο από έναν χρόνο.

Μόλις πιεις την πρώτη γουλιά θα νιώσεις την έντονη γεύση του αλλά μετά θα σε ανεβάσει ενώ προσφέρει και έναν πολύ ήρεμο ύπνο.

Θα το δοκίμαζες;

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close