Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

4 bars με cool αυλές στη Λεμεσό

Ποτό και μουσική για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού στην πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2017

Η εποχή θέλει δροσιά, παγωμένα ποτά στο ποτήρι, χαλαρή ή πιο δυνατή μουσική, εναλλακτικά ακούσματα, καλή παρέα και έξοδο με φίλους. Η Λεμεσός κρύβει πολλές εκπλήξεις και σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις σε πολλά και διαφορετικά μέρη!

Εμείς σου προτείνουμε πέντε μπαράκια της Λεμεσού όπου θα απολαύσεις signature cocktail, μουσική του γούστου σου, αλκοολούχα ποτά έξω στην υπέροχη αυλή του καθενός.

Η κάθε αυλή έχει το δικό της χαρακτήρα και μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Πάρε την παρέα και βγες!

 

Μason
Το ιδιαίτερο

Ένα λιτό μαγαζάκι στην περιοχή της παλιάς Λεμεσού, με μεγάλη εσωτερική αυλή παλιού σπιτιού, που αγαπά ξεχωριστά μουσικά ακούσματα, house, house tech, funk μουσική. Ένα στοιχείο που ξεχωρίζει στην διακόσμηση του είναι η επένδυση ξύλου σε τραπέζια, μπαρ και τοίχους. Τα κλασσικά φωτιστικά, η minimal ατμόσφαιρα στο χώρο το κάνουν να ξεχωρίζει. Υπάρχουν και καναπέδες για να ηρεμίσεις από την ξέφρενη μουσική αν το χρειάζεσαι. Εξωτερικό μπαρ υπάρχει στην εσωτερική αυλή για να μην ταλαιπωρούνται οι θαμώνες όταν θα θέλουν να παραγγείλουν.
(99775160) Ζικ Ζακ 10

LAB
Το classy

Η κομψότητα του χώρου με συνοδεία τη lounge μουσική είναι ένας όμορφος συνδυασμός για να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί μαζί με cheese and fruits platter στην πίσω αυλή του. Ιδανικό μπαρ για ραντεβουδάκια μιας και ο χαμηλός του φωτισμός εμπνέει ρομαντισμό. Για τους λάτρεις των cocktail θα σας προτείνω να δοκιμάσετε μία Black Margarita. Η επιλογή του cheese platter δεν θα σου είναι εύκολη αν γνωρίζεις από τυριά, διότι διαθέτουν αμέτρητες επιλογές. Το μπαρ θα σε εντυπωσιάσει από τα είδη, αλλά και τα brands αλκοολούχων που χρησιμοποιεί για να αναμίξει τα signature cocktail του.
(25738882) Ανεξαρτησίας 33

 

 

Μάλαμα
Το ελληνικό

Wow, θα είναι η πρώτη λέξη που θα ξεστομίσεις μόλις το επισκεφθείς, διότι τίποτα δεν είναι πιο εντυπωσιακό από ένα σιντριβάνι «τραπέζι» στην εσωτερική αυλή του. Θα δοκίμαζες ένα χωριάτικο Mojito ή είσαι της ασφαλούς επιλογής του ούζου; Αυτό είναι το μέρος για να κοντράρεις τις ελληνικές σου προτιμήσεις και να αράξεις σαν σωστός Έλλην. Καθημερινά το μεσημέρι που ανοίγει η κουζίνα προσφέρεται σπιτικό, μαγειρευτό μεσημεριανό. Το μενού γράφεται και σε πίνακα ανακοινώσεων για να είναι ορατό από όλους. Με ελληνική μουσική ολοκληρώνεται το greek style του μαγαζιού.
(25101050) Ζικ Ζακ 3

Sοusami
Το εναλλακτικό

Μπαρ που συνδυάζει μία εκλεκτική στάση στις μουσικές επιλογές, vintage διακόσμηση, αλλά και εξέδρες που θα εκμεταλλευτείς με τα φιλαράκια σου. Αν αναζητάς και κάτι παραπάνω, κάθε Κυριακή βράδυ υπάρχει live μουσική για να την απολαύσεις. Σε λίγες μέρες η εσωτερική του αυλή θα ανανεωθεί και αναμένουμε να δούμε το νέο περιβάλλον. Η vintage αυτή διακόσμηση που το κάνει να ξεχωρίζει, βασίζεται σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως οι μαυρόασπρες τηλεοράσεις ή η disco ball. Αν είσαι ρετρό τύπος και αγαπάς τα vintage αντικείμενα θα περάσεις φίνα εδώ!
(99349719) Κιτίου Κυπριανού 8

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close