Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2016
Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου και ώρα 16.30, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς το κατάστημα Public της Λευκωσίας.
Εκεί θα γίνει η παρουσίαση του παραμυθιού «Διώξε το φόβο με ένα παραμύθι» με στόχο την ενίσχυση του έργου κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying) με ομιλητή το Χρύσανθο Τσουρούλη.
Τα Public αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια το "Hope For Children" CRC Policy Center στην Κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα εκτιμώντας τη δραστηριοποίηση του για την καταπολέμηση του φαινόμενου του Σχολικού Εκφοβισμού, προσφέρουν στον Οργανισμό 1 ευρώ από την αγορά κάθε βιβλίου "Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι".

Ο Σχολικός Εκφοβισμός είναι δίπλα μας και συμβαίνει καθημερινά. Στόχος του "Hope For Children" CRC Policy Center ήταν εξ αρχής να ενημερώσει την κυπριακή κοινωνία αναφορικά με το φαινόμενο αυτό αλλά και να εκπαιδεύσει τα παιδιά σε μια πιο σωστή διαχείριση είτε βρίσκονται στην πλευρά του θύτη, είτε του θύματος, είτε αυτήν του παρατηρητή. Είναι κοινός τόπος άλλωστε ότι τα εμπλεκόμενα μέρη, ιδιαίτερα αυτός που ασκεί και δέχεται βία ενδέχεται να είναι θύματα, διαφορετικών καταστάσεων ή πλαισίων, αλλά και οι δύο χρειάζονται την στήριξη και τη βοήθειά μας και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
Το βιβλίο αυτό που εκδίδεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Public, έχει την υπογραφή των μαθητών δημοτικού που συμμετείχαν σε εργαστήρι δημιουργικής γραφής του Public Βόλου, Ελλάδος, με τη καθοδήγηση του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή.
Το βιβλίο διατίθεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων Public τα οποία και ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά για την στήριξη που μας παρέχουν.
Και μην ξεχνάτε όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος στον σχολικό εκφοβισμό.
Σχετικά
«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» έρχεται για 3 Κυριακές στη Λευκωσία και στη Λεμεσό!
Η υπερπαραγωγή της χρονιάς, ζωντανεύει στη σκηνή με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων ανοίγει τις πόρτες της (και το ανακοίνωσε)
Σηματοδοτώντας την πιο όμορφη και γιορτινή περίοδο του χρόνου
H Πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσει παιδικά χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική, θέατρο και νόστιμο φαγητό
Το Πανηγύρι Χαράς για τα παιδιά, θα χαρίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία γιορτής και ψυχαγωγίας
Awareness 2025: Unselfing η ομάδα του After:noon / Project επιστρέφει
Η φετινή έκθεση σηματοδοτεί την επέτειο 5 χρόνων Awareness
«A very Merry Charity Party»: Το Moondog's διοργανώνει για 9η χρονιά το φιλανθρωπικό του παζαράκι
Εδώ θα βρεις χειροποίητες δημιουργίες, δώρα, γλυκίσματα, ρούχα, αξεσουάρ και πολλές ακόμη εκπλήξεις
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στην όμορφη Βάβλα
Μία όμορφη μέρα, γεμάτη γιορτινή διάθεση και παράδοση!
Όλγα Μάρκαρη και Χλόη Μπέλλου με δύο μοναδικές παραστάσεις σύγχρονου χορού
Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Στη Λευκωσία, θα στηθεί ένα μεγάλο Antiques & Vintage Market
Είτε είστε συλλέκτης είτε απλώς αγαπάτε τη μαγεία του παρελθόντος, αυτή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να χάσετε
H Πλατεία Φανερωμένης θα γεμίσει κάκτους και παχύφυτα
Μια έκθεση αφιερωμένη στη φύση, τη δημιουργικότητα και την οικολογική συνείδηση
Νοέμβριος στην Κύπρο: 10 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις
Από την πρεμιέρα του “Bugonia” μέχρι τα μανιτάρια στα Σπήλια και τις πρώτες χριστουγεννιάτικες λάμψεις — ο μήνας γεμίζει σινεμά, θέατρο, γεύσεις και βουνίσιες αποδράσεις.
Αγία Νάπα, Άχνα, Αυγόρου, Σωτήρα και Λιοπέτρι ανάβουν τα φώτα των γιορτών
Aνακοίνωσε ημερομηνίες για τις Χριστουγεννιάτικες Φωταγωγήσεις 2025 σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματά του ο Δήμος Αγίας Νάπας.
Ευρωπαϊκός Πολιτιστικός Χειμώνας Λάρνακας 2025-2026: Μια σεζόν γεμάτη τέχνη, μουσική και συγκίνηση
Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας “Γ. Λυκούργος” μεταμορφώνεται σε σκηνή πολιτισμού και έμπνευσης, φιλοξενώντας διακεκριμένους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό