8-9 October 2016
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Στην Κύπρο ένα από τα κορυφαία χορευτικά γεγονότα

Με 300 ζευγάρια από 18 χώρες το Cyprus Open 2016

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα διεθνή διαγωνισμό κατάταξης Αθλητικού Χορού.

Το Cyprus Open 2016, ο πρώτος Διαγωνισμός Διεθνούς Κατάταξης Αθλητικού Χορού, θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο το διήμερο 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού (Παλαί ντε Σπορ), στη Λεμεσό.

Οι αγώνες τελούν υπό την υψηλή προστασία της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι διαγωνιζόμενοι
Η Λεμεσός θα έχει την ευκαιρία να καλωσορίσει 300 ζευγάρια από 18 χώρες εκ των οποίων συμπεριλαμβάνονται φιναλίστ του Παγκοσμίου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ζευγάρια από τους Κορυφαίους Πενήντα της Παγκόσμιας Κατάταξης και εθνικοί πρωταθλητές των χωρών που συμμετέχουν.

Οι κριτές
Το πάνελ κριτών θα περιλαμβάνει τους πιο κορυφαίους και πιο αρμόδια ειδικούς της διεθνείς κατηγορίας από 25 χώρες του κόσμου. Κάθε κατηγορία θα κριθεί από 13 κριτές από 13 διαφορετικές χώρες.

Η έναρξη
Για την Κύπρο, αυτή είναι η πρώτη φορά που φιλοξενεί ένα μεγάλο τουρνουά Αθλητικού Χορού με θεαματική τελετή έναρξης, που θα περιλαμβάνει παράσταση από τους ΜINUS ONE εκπροσώπους της Κύπρου στην Eurovision του 2016

Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών του διαγωνισμού ο DJ Maksy θα παίζει όλα τα καινούργια, αποκλειστικά και δημοφιλή τραγούδια! Η μουσική του παίζεται σε σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα!

Αποκλειστικά για το Cyprus Open 2016, θα ακούσετε 2 εξαιρετικά, νέα άλμπουμ από την «DanceSports Records» σε συνεργασία με την "WRD Worldwide Music".

Το αγωνιστικό πρόγραμμα
8η Οκτωβρίου

  • WDSF Open Standard Νεολαίας και WDSF Open Latin Νεολαίας (Διαγωνισμοί Παγκόσμιας Κατάταξης)
    Οι πέντε χοροί της κατηγορία Standard είναι το Βάλς (Waltz), το Ταγκό ( Tango), το Βιεννέζικο βαλς (Viennese Waltz), το Αργό Φοξ Τροτ (Slow Foxtrot) και Quickstep. Ελαφρώς πιο επίσημοι χοροί από τους Λατινικούς αντίστοιχους τους - και όχι μόνο από την άποψη της ενδυμασίας των αθλητών - γενικά χορεύονται με στενή επαφή μεταξύ του ζευγαριού

9η Οκτωβρίου

  • WDSF World Open Standard και WDSF World Open Latin μεταξύ ενηλίκων αθλητών (Διαγωνισμοί Παγκόσμιας Κατάταξης)
    Οι πέντε Λατινικοί χοροί είναι η (Σάμπα) Samba, το Τσα-τσα-τσα (Cha-Cha-Cha), η (Ρούμπα) Rumba, το Πάσο-Ντόμπλε (Paso Doble) και το Τζάιβ (Jive). Με τις κληρονομιές τους στη Λατινική Αμερική (Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba), Ισπανική (Paso Doble) και αμερικανική (Jive) κουλτούρα, το καθένα έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά συμπίπτουν στην εκφραστικότητα, την ένταση και την ενέργεια.

 

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κοινωνικού και Αθλητικού Χορόυ και η επιπρόσθετη οργάνωση γίνεται από την Lifeberry Events με την υποστήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και του Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Με κάθε εισιτήριο οι παρευρισκόμενοι θα συμβάλλουν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για τα παιδιά και τις οικογένειες τους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, καθώς και τη φιλανθρωπική οργάνωση σκυλιών Dog Sirius Sanctuary.

Για αγορά εισιτηρίων αποταθείτε στα ταμεία των κινηματογράφων K - Cineplex σε όλες τις πόλεις, απο το γραφείο της Cyprus Inform στην Λεμεσό και απο την ιστοσελίδα www.magiccyprus.com.cy

 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού (WDSF) ασχολείται με ανάπτυξη του αθλητικού χορύ σε όλο τον κόσμο. Αποτελείται από 92 εθνικές ομοσπονδίες, που εκπροσωπούν το 5 ηπείρους. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού είναι πλήρως αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κοινωνικού και Αθλητικού Χορού ασχολείται με την ανάπτυξη του αθλητικού χορού στην Κύπρο και είναι μόνιμο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cyprusopen2016.com ή καλέστε μας στο 97 624 200.

Πληρ. www.cyprusopen2016.com ή στο 97624200.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close