Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Κάτι φοβερό έρχεται το καλοκαίρι του 2017

Ένα νέο all-day beach bar!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2016

Ένα από τα κάποτε πιο πολυσύχναστα μέρη της Λεμεσού, όπου μικροί και μεγάλοι πήγαιναν τα καλοκαίρια κυρίως -αλλά και το χειμώνα-, για μπάνιο, παιχνίδι και χαλάρωση, και το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και αρκετό καιρό, ετοιμάζεται να αλλάξει πρόσωπο, αλλάζοντας συγχρόνως και το πρόσωπο της περιοχής.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες κιόλας, αλλά πριν από λίγες μόνο μέρες, γύρω από το εγκαταλελειμμένο κτίριο, η εταιρεία που ανέλαβε να του δώσει και πάλι ζωή, τοποθέτησε αλουμινένια περίφραξη, με μακέτα στην οποία δεσπόζουν τα εστιατόρια του ομίλου της, δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι κάτι πολύ καλό πρέπει να περιμένουμε!

Ο λόγος για την παραλία Goody's (όπως είναι γνωστή), όπου μέχρι πρότινος βρίσκονταν και οι εγκαταστάσεις της αλυσίδας Goody's (δίπλα σχεδόν στο Ναυτικό όμιλο Λεμεσού), στον παραλιακό της Λεμεσού, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης!

Εκεί λοιπόν η εταιρεία FALOREMO Trading, ετοιμάζει το The Beach Project!

Η εν λόγω εταιρεία στην οποία ανήκουν τα εστιατόρια Marzano, Pizza Express, Columbia Steak House, 7Seas, La Boca, Αυλή του Βασιλέα, Plaza Cafe και Venue Center, ετοιμάζεται το 2017 να υποδεχθεί το νεότερο μέλος της οικογένειάς της!

Ένα παραλιακό έργο που επιδιώκει να καταστεί ένας από τους απόλυτους και πιο μεγάλους all-day προορισμούς της πόλης!

Θα αποτελείται από την παραλία με ξαπλώστρες, pool bar και εστιατόριο, και θα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες θα καλύπτουν όλες τις ηλικίες και θα προσφέρονται όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανυπομονείτε;

Κι εμείς, πολύ!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close