Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Αυτό το beach bar είναι cool

Έκανε πέρσι την εμφάνισή του και το αγαπήσαμε για τον χαρακτήρα, την διακόσμηση και το φαγητό του

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2017

Καλοκαίρι στην Κύπρο σημαίνει θάλασσα, παραλία, ψηλές θερμοκρασίες, ξαπλώστρα και χαλαρή διάθεση κάπου παραλιακά. Μαζί με όλα αυτά βέβαια πάει πακέτο και ο νούμερο ένα τουριστικό προορισμός της Κύπρου, η Αγία Νάπα! Αν θα βρεθείς εκεί ταυτό το καλοκαίρι σου προτείνω ανεπιφύλακτα το παραλιακό μπαράκι που μας αρέσει.



Πρόκειται για το café-bar restaurant Kaliva on the beach που μετρά μόλις ένα χρόνο ζωής και είναι πολύ cool. Βρίσκεται στην περιοχή Λιμανάκι της Αγίας Νάπας στην αγαπημένη παραλία της Αγίας Νάπας Πανταχού. Ένας πολύ προσεγμένος χώρος που σου δίνει την αίσθηση πως δεν βρίσκεσαι στην Κύπρο αλλά σε κάποιο εξωτικό μέρος. 

 

Το μαγαζί κτίστηκε πέρσι και έχει σύγχρονο, καλοκαιρινό design με πέργολες και αναπαυτικές πολυθρόνες. Βρίσκεται ένα βήμα από την παραλία και σου σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ, διάφορα σνακ ενώ το μεσημέρι και το βράδι σου φτιάχνει πίτσα, τάπας, σαλάτες και σάντουιτς. Πολύ σύντομα το μενού επεκτείνεται με πιάτα διεθνούς κουζίνας ενώ το μπαρ σου φτιάχνει περίτεχνα κοκτέιλ και άλλα δροσερά και αλκοολούχα ποτά.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close