Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτή είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για το 2016

Απονεμήθηκαν τα Skytrax World Airline Awards 2016

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2016

Τρία αεροπορικά βραβεία στα Skytrax World Airline Awards 2016, απέσπασε γνωστή αεροπορική εταιρεία που διενεργεί πτήσεις και στην Κύπρο

Η Emirates αναγνωρίστηκε ως «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» για το 2016 στα περίφημα βραβεία Skytrax World Airline Awards 2016, επιπλέον από τα βραβεία που κέρδισε για «Καλύτερο Σύστημα εν πτήσει Ψυχαγωγίας στον Κόσμο» για μια 12η συνεχή χρονιά ρεκόρ, και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή».

Τα φετινά βραβεία Skytrax βασίστηκαν σε ένα σύνολο 19,2 εκατομμυρίων ολοκληρωμένων ερευνών που καλύπτουν 280 αεροπορικές εταιρείες, από πελάτες που προέρχονται από περισσότερες από 104 χώρες. Η έρευνα της Skytrax μετρά πρότυπα ποιότητας σε 41 βασικούς δείκτες απόδοσης προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής στην αεροπορική βιομηχανία.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Emirates κέρδισε το κορυφαίο βραβείο από την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία πριν από 15 χρόνια. Η αεροπορική εταιρεία κέρδισε το πρώτο βραβείο Skytrax «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» το 2001, και ξανά το 2002 και το 2013. Συνολικά, η Emirates έχει κερδίσει 20 βραβεία Skytrax World Airline Awards από το 2001.

Η Emirates είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, με ένα εκτεταμένο δίκτυο που έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει στους πελάτες της μια επιλογή από 154 προορισμούς σε 81 χώρες σε έξι ηπείρους, με βολικές συνδέσεις μέσω του κόμβου της στο Ντουμπάι. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί έναν από τους νεότερους σύγχρονους στόλους αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η Emirates έχει ξεκινήσει μια σειρά από νέες επενδύσεις προϊόντων και υπηρεσιών, που συμπεριλαμβάνει τα αποκαλυπτήρια ενός νέου καθίσματος 777-300ER Διακεκριμένης Θέσης, την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου των Emirates Lounge της σε 39 με το άνοιγμα των νέων εγκαταστάσεων στο Κέιπ Τάουν, το λανσάρισμα νέων παιχνιδιών για παιδιά και σακιδίων για δραστηριότητες τόσο στο αεροσκάφος όσο και στα σαλόνια και τις νέες τσάντες νεσεσέρ για τους ταξιδιώτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης. Έχει επίσης επενδύσει περισσότερα από ΗΠΑ $ 140 εκατομμύρια στο πρόγραμμα κρασιού για όλες τις κατηγορίες καμπίνας το 2015 μόνο, και πολλά άλλα.

Στο μεγαλύτερο μέρος του στόλου της Emirates, συμπεριλαμβανομένων όλων των αεροσκαφών A380 της, οι επιβάτες σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να απολαύσουν πρωτοφανή συνδεσιμότητα Wi-Fi. Κατά μέσο όρο, πάνω από το ένα τέταρτο του συνόλου των επιβατών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πτήσης τους. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο μισό σε πτήσεις που είναι περισσότερο από 12 ώρες.

Ο αήττητος αγώνας 12 ετών της Emirates ως νικήτρια του βραβείου «Καλύτερο Σύστημα εν πτήσει Ψυχαγωγίας στον Κόσμο», βασίζεται στο κορυφαίο στη βιομηχανία σύστημα ψυχαγωγίας ice, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται σήμερα για ένα απίστευτο αριθμό 2.689 διαφορετικών καναλιών για τους επιβάτες να επιλέξουν από - που συμπεριλαμβάνει πάνω από 90 κανάλια ειδικά για παιδιά. Με μια επιλογή από τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες, συλλογές δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών, κωμικές τηλεοπτικές σειρές, ζωντανή τηλεόραση, μουσική και παιχνίδια στον υπολογιστή, το ice επεκτείνεται συνεχώς για να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές. Από τη νίκη του περσινού βραβείου Skytrax, το ice έχει εισαγάγει:

• 35% περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια
• 20% περισσότερα TV Box Sets
• 35% περισσότερα κανάλια ήχου
• Μια ενισχυμένη επιλογή περιεχομένου για τους πελάτες με πρόβλημα ακοής και όρασης με ακουστική περιγραφή και κλειστές λεζάντες
• περιεχόμενο που προσφέρεται σε 37 γλώσσες

Η αεροπορική εταιρεία έχει επεκτείνει επίσης τη ζωντανή τηλεόραση σε όλο το στόλο της, συμπεριλαμβάνοντας τα κανάλια Live TV Sports Channels που διαθέτουν αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού κύρους, συμπεριλαμβανομένων τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αυτής της χρονιάς.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου σε ένα τεχνολογικά προηγμένο Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο - ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close