Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2016
Και πέρσι εκεί βγάλαμε το καλοκαίρι. Με κουβανέζικους ρυθμούς, χορό και κοκτέιλ! Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος!
Εκτός κι αν είσαι από τους φανατικούς, οπότε ήδη από την περασμένη Τετάρτη πήγες εκεί, στα στενά της Ζικ Ζακ, λίκνισες το κορμί σουστους λάτιν ρυθμούς, ήπιες κουβανέζικα cocktails και απόλαυσες δυνατή κουβανέζικη μουσική.
Ναι, σωστά κατάλαβες.
Μετά το επιτυχημένο πείραμα που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι, οι επιχειρηματίες της περιοχής επαναφέρουν τις θεματικές μουσικές Τετάρτες, με σημείο έναρξης και πάλι την Κούβα. Με το περιβάλλον να θυμίζει Αβάνα, ταξιδεύουμε νοερά σε μια χώρα με έντονο ταπεραμέντο, χρώμα και ερωτισμό.
Από την περασμένη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη η περιοχή Ζικ Ζακ στη Λεμεσό... σε ταξιδεύει στην Κούβα.
Τις κουβανέζικες Τετάρτες παρουσιάζει φέτος το ρούμι Captain Morgan, το οποίο θα αποτελεί και τη βάση για τα αυθεντικά cocktails που θα σερβίρουν οι mixologist.
Φαγητό, ποτό, μουσική και ιδρωμένα κορμιά, να λικνίζονται σε ρυθμούς λάτιν στο πιο μεγάλο latin street party του καλοκαριού.
Διοργανώνουν η Έντεχνη Ροκ Σκηνή Στο Πέραμα, το Da vinci Lounge Bar, το Mr.Xbar Restaurant, το Mason Bar, το Guest μεζε-bar, το Καφενείο Χουζούρι, το Καφενείο Στο Δρόμο,Φαγοποτείο το Μάλαμα και το Daltons bar.
Ώρα έναρξης: 20.30. Πληρ. 25373763.
Σχετικά
Μόλις ανακοινώθηκε η μεγάλη, δωρεάν συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Κύπρο
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30 χρόνια στη μουσική με μια μεγάλη συναυλία στη Λευκωσία
Το Minthis Music Festival 2026 ανακοινώνει την Porsche Cyprus ως Μεγάλο Χορηγό μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με lifestyle χαρακτήρα
Μια συνεργασία που ενώνει δύο brands ταυτισμένα με την αριστεία, τον σχεδιασμό, την απόδοση και τις ξεχωριστές εμπειρίες.
Μία βραδιά. Δύο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Μία ανεβαστική μπάντα
Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, όπου η γαστρονομία συναντά τη μουσική και τη διασκέδαση.
12 καλοκαιρινές βραδιές, σε ένα θεατράκι μέσα στο δάσος
Το Φεστιβάλ Μουσικής 2026, μια διοργάνωση που παντρεύει τη μουσική με τη μοναδική ατμόσφαιρα του δάσους του Τροόδους.
Summer Music Festival 2026 στο Aphrodite Hills Resort
A celebration of all senses – εκεί όπου το καλοκαίρι αποκτά ρυθμό
Ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν το φετινό καλοκαίρι στο Nava
Μάθαμε τις ημερομηνίες για τα επόμενα 6 πιο ανεβαστικά live που θα γίνουν στο πιο hot καλοκαιρινό μαγαζί
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Το Χουζούρι (τον Αύγουστο) παίρνει τα βουνά... και ανηφορίζει για Λουβαρά!
Το line up του διημέρου
Μια τζαζ διαδρομή προς την «Ιθάκη» στην Αξιοθέα
Ο Δημήτρης Αγγελάκης παρουσιάζει το «Long Way Home», ένα μουσικό ταξίδι εμπνευσμένο από τον Καβάφη και τις προσωπικές διαδρομές της ζωής
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του καλοκαιριού θα στηθεί στον Κάτω Δρυ
Και ετοιμάζεται για πάρτι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE
Το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών θα γεμίσει τη Λεμεσό με μελωδίες!
Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε υψηλού επιπέδου μουσικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς δημόσιους χώρους.