Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το "Cote D'azur" άνοιξε πάλι πανιά

Το παραλιακό bar της Λεμεσού έβαλε πλώρη για ξέφρενα βράδια και φέτος!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2016

Τις κόκκινες ή τις πράσινες δεν γνωρίζω που θα τις βρεις, γνωρίζω όμως που θα ανακαλύψεις τις θαλασσιές τις χάντρες. Ένα ιδιαίτερα καλοκαιρινό μπαρ που χρωματικά μοιάζει με γαλανόλευκη σημαία. Ο συνδυασμός της διακόσμησης, της μη υπάρχουσας οροφής και ο μικρός κόλπος που αγκαλιάζει το μπαρ το κάνει ίσως από τα ποιο «be there» μπαρ της Λεμεσού.

Τα άσπρα πανιά που θυμίζουν καράβι, σε ταξιδεύουν κάθε φορά που θα το εμπιστευτείς για να διασκεδάσεις. Με μουσική επιλογή mainstream ξένη και ελληνική θα νιώσεις πιο «in» από ποτέ. Αυτό που σίγουρα δεν θα έλειπε από ένα τέτοιου είδους summer bar είναι τα απολαυστικά και απόλυτα δροσερά signature cocktail φτιαγμένα από ό,τι εποχιακό φρούτο υπάρχει.

 


Τα blended, φρουτένια cocktails που μοιάζουν με αλκοολικές γρανίτες θα σου δώσουν μία αίσθηση forever young. Τα signature cocktail προσφέρονται στην τιμή των €10. Αν είσαι λάτρεις του πράσινου μήλου θα σου προτείνω να δοκιμάσεις ανεπιφύλακτα το Frozen Paradise ή αν είσαι άτομο που ζει με πάθος τη ζωή του, τότε το δικό σου cocktail θα είναι το Passion Margarita.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση του προσωπικού θα σε αφήσει ιδιαίτερα ευχαριστημένο και δεν θα διστάσουν να διασκεδάσουν μαζί σου, να χορέψουν, να γελάσουν, να σε κάνουν να νιώσεις οικεία στον χώρο. Το θαλασσινό αεράκι της παραλίας και η μυρωδιά της θάλασσας είναι ό,τι πιο απολαυστικό καθώς θα χορεύεις τα τελευταία hits με τους φίλους σου.

Όπως συνηθίζεται σε μία παρέα υπάρχει και το άτομο που πεινάει συνεχώς και για αυτό το λόγο το μπαρ προνοεί με fruit platter. Για τους ποίο chick αναγνώστες μας πρέπει να επισημάνω πως το μπαρ κατέχει και μία champagne cava με πολλές επιλογές. Μήπως έχω αφήσει κάτι πίσω; Τα φοινικόδεντρα που υπάρχουν στο μπαρ για να δίνουν ένα τόνο του ονειρεμένου καλοκαιρινού προορισμού. Εκεί, θα την βγάλω και αυτό το καλοκαίρι!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close