Bars & Clubs , News & Events

Το Lost+Found πάει στην Eden Square του Πρωταρά!

Μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη που θα σου φτιάξει το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2016

Το Guru φεύγει το Nalu έρχεται στην Eden Square. Ανανεωμένος και ανακαινισμένος χώρος. Με το κόκκινο του πάθους και το χρυσό της πολυτέλειας να κυριαρχεί, ενώ το λευκό συνδυάζεται απόλυτα με τη θάλασσα, τον ουρανό, το καλοκαίρι μας.

Ένας τεράστιος χώρος, ο οποίος έχει διαχωριστεί σε δύο επίπεδα για να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Στο bar θα χαλαρώσεις με chill out μουσική και με την παρέα σου, ενώ στο social site θα ανέβεις για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με funky, groovy μουσική.

Διάλεξε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα από sushi, συνδύασε το με ένα από τα ξεχωριστά signature cocktail τους και ζήτα και ένα ναργιλέ. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για μια τέλεια βραδιά.

Εκεί θα πιεις τα κόκτειλ του Lost and Found
Πάντως η ομάδα φρόντισε για όλα, έτσι ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και ιδιαίτερα στα κοκτέιλ που πλέον έχουν πρώτη θέση στις επιλογές μας. Γι’ αυτό και επιστράτευσε τα παιδιά από το Lost+Found Drinkery, οι οποίοι όχι μόνο επιμελήθηκαν αλλά και ετοίμασαν όλο το μενού όσον αφορά στα cocktail. Στην υγειά σου λοιπόν και θα τα πούμε στο Nalu! 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close