Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2016
Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι συζητήσεις για σχέδια διακοπών σε κάποιο νησί πυκνώνουν. Μόνο 2 στους 10 κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης δεν είναι ελληνικοί, σύμφωνα με το Trivago Reputation Ranking 2016.
Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τη λίστα με τα νησιά της Ευρώπης που διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, βάσει της γνώμης των χρηστών της.
Την πρώτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει το νησί Isle of Arran του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελώντας τον ένα από τους δύο προορισμούς της δεκάδας που δεν είναι ελληνικοί. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο πρώτος ελληνικός προορισμός, η Αστυπάλαια, ακολουθούμενη από τη Σίφνο, την Ίο και τη Φολέγανδρο. Στην έκτη θέση εμφανίζεται ο δεύτερος ξένος προορισμός των πρώτων δέκα θέσεων, το ιταλικό Isola di Capri. Την έβδομη θέση καταλαμβάνει το νησί της Πάρου, ενώ η όγδοη ανήκει στην Κεφαλονιά. Η δεκάδα ολοκληρώνεται με τη Νάξο και την Ύδρα, στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.
Το trivago Reputation Ranking συγκεντρώνει τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως βάσει της φήμης τους, βασιζόμενο σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των κριτικών από τα booking sites που συνδέονται με την trivago. Στη συγκεκριμένη έρευνα, η κατάταξη αντιπροσωπεύει το μέσο όρο αξιολόγησης των καλύτερων ξενοδοχείων ανά τα ευρωπαϊκά νησιά. Για την κατάρτιση των αποτελεσμάτων λήφθηκαν υπόψη όλα τα νησιά με τουλάχιστον 30 ξενοδοχεία, με το λιγότερο 20 κριτικές το καθένα.
Σχετικά

Ο Μάρκος Ζαμπάρτας έρχεται Λευκωσία για να δοκιμάσουμε κρασιά
Οι Οινικές Τετάρτες στην παλιά πόλη, συνεχίζονται

Καλοκαίρι στην ύπαιθρο με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ένα ποιοτικό και πολυεπίπεδο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι κάτοικοι της υπαίθρου.

Όλα όσα (σπουδαία) θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι στην υπέροχη Σαλαμιού
... και δεν είναι και λίγα

27 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη στην Κύπρο
Όλα όσα θα μας δροσίσουν το weekend που έρχεται

Εκδρομή και βαρκάδα σε 3 καταγάλανα σημεία της Κύπρου
Δες τις οργανωμένες διαδρομές που θα σε κάνουν τουρίστα στο νησί σου για μία ημέρα

Πλατφόρμα Χορογραφίας: Ανακοινώθηκαν οι 13 προτάσεις που θα παρουσιαστούν το 2025
Η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου 2025 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14ης και 16ης Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον υπέροχο Μουτουλά
Ο Μουτουλλάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά