Things to Do , Εκδηλώσεις

5 χωριά της Λάρνακας μάς περιμένουν το Πάσχα για παιχνίδι

Πασχαλινές εκδηλώσεις στα χωριά της Λάρνακας, που δεν πρέπει να χάσουμε!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2016

5 από τα χωριά της επαρχίας Λάρνακας, τις μέρες του Πάσχα προγραμματίζουν διάφορες εκδηλώσεις με πολλές δραστηριότητεςκαι μας περιμένουν για να παίξουμε πασχαλινά παιχνίδια.

Σημείωσε! 

Δήμος Λευκάρων: Διοργανώνει εορταστικό πρόγραμμα τη Δευτέρα της Λαμπρής στις 15:00 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Λευκάρων.  Θα  διοργανωθούν διαγωνισμοί με παραδοσιακά παιχνίδια όπως σακουλοδρομίες, αυγοδρομίες, σχοινί και θα προσφέρεται στο κοινό δωρεάν σούβλα και κρασί. Προς ενίσχυση του ταμείου του, το Κέντρο Νεότητας θα πωλεί στον χώρο της εκδήλωσης κρέπες, καφέδες και χυμούς.

Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης: Διοργανώνει εορταστικό πρόγραμμα τη Δευτέρα της Λαμπρής και ώρα 17:00 στο χώρο της νέας εκκλησίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς Ελληνικούς και Κυπριακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα "Διγενής" και τον Πολιτιστικό Όμιλο "Νέα Γενιά" με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και τραγούδια. Θα διοργανωθούν επίσης διαγωνισμοί με παραδοσιακά παιχνίδια όπως σακουλοδρομίες, αυγοδρομίες, σχοινί και θα προσφέρονται παραδοσιακά εδέσματα. Στον χώρο θα υπάρχει Κουμπαράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βορόκληνης.

Δήμος Λιβαδιών: στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Δήμου για διατήρηση των κυπριακών παραδόσεων, διοργανώνεται Λαμπριάτικη Εκδήλωση τη Δευτέρα της Λαμπρής στις 16:30 στο χώρο του αμφιθέατρου του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Λαϊκή και Κυπριακή μουσική και τραγούδι από το μουσικό σχήμα “Φυσιολάτρες”, Κυπριακούς και Ελληνικούς χορούς από τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιβαδιών-Σχολή Χορού  Άντρης Γεωργίου και το Σωματείο Μακράσυκας “Η Αγκάλη”. Θα διοργανωθούν επίσης παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια ενώ θα προσφέρονται δωρεάν φλαούνες, αυγά, παγωτά και νερά. Για τα παιδιά θα υπάρχουν φουσκωτά κάστρα και αλογάκια πόνυ για βόλτες.

Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου: Το Κίτι θα διοργανώσει την εκδήλωση για τη Δευτέρα της Λαμπρής στις 16:00 στην αυλή του Κοινοτικού Συμβουλίου. Θα διοργανωθούν παραδοσιακά παιχνίδια και το κοινό θα μπορεί να κεραστεί λουκουμάδες, κρασί και ξηρούς καρπούς.

Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών: Πέραν των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων και των Ιερών Ακολουθιών του Πάσχα που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο με την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Ειρήνης Περβολιών, στις 5 Μαΐου (Πέμπτη της Διακαινησίμου) και ώρα 20:00 θα παρουσιαστούν στην Πλατεία της Κοινότητας ελληνικοί χοροί από το Λημνιακό συγκρότημα της Μυρίνας Λήμνου και κυπριακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο Αθανασία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close