Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2016
Στη συναυλία χορωδιών που θα λάβει χώρα στην "Αυλή των Ιπποτών" του Κυπριακού Οινομουσείου την Τετάρτη 27 Απριλίου από τις 16:00 μέχρι τις 17:00, θα συμμετάσχει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ).
Υπό τη μουσική διεύθυνση της Alison Rowe θα παρουσιάσουν μέρη από την καντάτα ‘Jerusalem Joy’ του Roger Jones. Θα συνοδεύει στο πιάνο ο Jon Gill.
Επίσης θα συμμετέχει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΡΗΜΗΣ όπου σε συνεργασία με το International Music Conservatory και την Παιδική Ορχήστρα του Μουσικού Εργαστηρίου Άννας Αριστείδου θα παρουσιάσουν παραδοσιακά τραγούδια της Κύπρου για το Πάσχα και την άνοιξη.
Η μουσική διεύθυνση είναι της Μαρίας Καπετάνιου σε συνεργασία με την Άννα Αριστείδου και Ιωάννα-Μαρία Γαλανού. Συνοδεύουν στο πιάνο η Ιωάννα-Μαρία Γαλανού και η Άννα Αριστείδου.
Το γεγονός αυτό διοργανώνουν:
Δημοτικό Σχολείο Βάσεων Επισκοπής, Κατηχητικά Σχολεία Αγίου Χαραλάμπους Επισκοπής και το Κυπριακό Οινμουσείο.
Είσοδος ελεύθερη.
Σχετικά
Από τον Χέντελ στον Ρουμί: Μια μουσική συνάντηση Ανατολής και Δύσης στη Λευκωσία
Η μεσόφωνος Anousha Nazari και ο κιθαρίστας Antoine Morinière συνδέουν την ευρωπαϊκή παλαιά μουσική με την περσική παράδοση, σε ένα ρεσιτάλ του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, στις 19 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory.
Μια πόλη, μια σκηνή, κοινό όραμα: η NAKADIA στο NOX στην Πάφο
Η συμμετοχή της στο NOX φέρνει αυτή τη διεθνή εμπειρία κοντά στους καλλιτέχνες και τις κοινότητες που αναπτύσσουν την τοπική σκηνή
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Η Diana Tishchenko συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η βραβευμένη βιολονίστρια ερμηνεύει το Κοντσέρτο του Barber υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης το Adagio για έγχορδα και την Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι.
Το πιο πολυσυζητημένο bar του χειμώνα επιστρέφει στη Λευκωσία
To μαγαζί που περιμέναμε πώς και πώς ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback στη νυχτερινή πρωτεύουσα
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στην Κύπρο για 3 μουσικές βραδιές με τίτλο «Τώρα»
Οι μελωδίες του Κώστα Κακογιάννη και η ποίηση του Πάμπου Κουζάλη συναντούν τη φωνή του σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, την 1η, 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στο Olio για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο αγαπημένος δημιουργός συναντά το κοινό της Λευκωσίας μαζί με τέσσερις ερμηνευτές.
Ζορμπαλά, Σαΐα και Διονυσίου σε τρεις βραδιές αφιερωμένες στο ελληνικό τραγούδι
Η «Διάσταση» παρουσιάζει τις «9 Μουσικές Εικόνες» σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, με μουσική επιμέλεια Νεοκλή Νεοφυτίδη.
Το Quatuor Diotima γιορτάζει 30 χρόνια και επιστρέφει στη Λευκωσία
Το διακεκριμένο γαλλικό κουαρτέτο εγχόρδων συναντά ξανά το κυπριακό κοινό στις 30 Οκτωβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Μπραμς, Μπετόβεν και Γιώργου Απέργη.
Ο Maurizio Mastrini παρουσιάζει το CAPELLI στο Κυπριακό Οινομουσείο
Ο Ιταλός πιανίστας και συνθέτης ερμηνεύει δικά του έργα στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών μουσικής δωματίου Commandaria Orchestra & Friends.
Η Camille έρχεται πρώτη φορά στην Κύπρο με μια «ερωτική επιστολή» γεμάτη τραγούδια
Από τη Sinéad O’Connor και τον David Bowie μέχρι τον Nick Cave, η Ιρλανδή περφόρμερ μεταμορφώνει αγαπημένα τραγούδια σε προσωπικές ιστορίες στο «Loveletter».
Bending Time: Η Λευκωσία γίνεται μουσική και εικόνα σε μια παράσταση που «κάμπτει» τον χρόνο
Οι Copper Curios και η εικαστικός Αυγή Σταύρου συναντιούνται στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, συνδυάζοντας ακουστικά όργανα, ηλεκτρονικούς ήχους και εικόνες που δημιουργούνται ζωντανά.