Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Πήγαμε ξανά στις 18 πιο ιστορικές μπιραρίες της Κύπρου!

Διαχρονικά και αγαπημένα μαγαζιά που αντέχουν στον χρόνο!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2016

Τα trends της διασκέδασης και δη της νυχτερινής διασκέδασης αλλάζουν σεζόν με τη σεζόν. Από το κλασσικό hard core clubbing, τα τελευταία χρόνια περάσαμε σε μια πιο lounge εκδοχή της διασκέδασης, που ευνοεί μαγαζιά που προσφέρουν επίσης φαγητό, κοκτέιλ, καλό καφέ, μουσικές swing, jazz και electro…

Από τα ορθάδικα, πήγαμε στα lounge bars, στα bar-restaurants, τα μεγάλα κέντρα τύπου πίστες και πιο πρόσφατα στα cafes, τα μικρά καφενεδάκια με την ρετρό αισθητική αλλά και τα wine bars…

Το σκηνικό της διασκέδασης αλλάζει συνεχώς. Μαγαζιά κλείνουν, μαγαζιά ανοίγουν.

Είναι όμως και μια κατηγορία μαγαζιών που μοιάζει να είναι λιγάκι στο απυρόβλητο, αφού καταφέρνουν να είναι εκεί και να δουλεύουν καλά, πέραν από μόδες και trends. Κατάφεραν να καταστούν διαχρονικές αξίες. Προσπαθώντας να βρούμε ποια είναι τα classics, συνειδητοποιήσαμε ότι οι pubs είναι η κατηγορία μαγαζιών που μπορεί άνετα να διεκδικήσει τον τίτλο αυτό.

Τυχαίο; Μάλλον όχι. Λένε πως η μπίρα είναι η αιτία και η λύση σε πολλά από τα προβλήματά μας. Ίσως εδώ να βρίσκεται και απάντηση στο ερώτημα «γιατί οι pubs αντέχουν στον χρόνο;». Ίσως φυσικά να ‘ναι και κάτι άλλο.

Η City Free Press έψαξε και βρήκε 18 από τις πιο παλιές pubs της Κύπρου και ζήτησε από όλους να μοιραστούν μαζί μας το λόγο για τον οποίο πιστεύουν πως άντεξαν στον χρόνο.

Αυτές είναι οι 18 ιστορικότερες μπιραρίες της Κύπρου όπως τις εντόπισε η ομάδα της City Free Press. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close