Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Απόκτησε πράσινο σπίτι στο πι και φι

Τα Green Magic Homes Cyprus υπόσχονται ένα διαφορετικό τρόπο ζωής!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2016

Η σπονδυλωτή τους τεχνολογία (modular) στήνει εύκολα και με επιτυχία σπίτια, γραφεία, γυμναστήρια, παιδικούς σταθμούς, χώρους συνάθροισης, οικολογικές κοινότητες, ξενοδοχεία, εξοχικές οικίες.

Εσύ, απλά, βάλε το χώρο!

Εκείνο που χρειάζεται είναι μία ήδη έτοιμη επιφάνεια (έδαφος) μέσα στην οποία υπάρχουν οι παροχές νερού, ηλεκτρισμού και αποχέτευσης. Αρκούν μόλις 3 ημέρες για να στηθεί το κέλυφος, το οποίο δεν χρειάζεται ούτε ανυψωτικά μηχανήματα ούτε τεχνίτες, ενώ σακιά με κοκκινόχωμα τελειώνουν το εξωτερικό φίνις, και ακολουθεί το φύτεμα. Τόσο απλό!

Φύτεψε πάνω τους!

Το πιο εκπληκτικό σε αυτά τα σπίτια είναι η εξωτερική τους επιφάνεια που αντί να αποτελεί πηγή εξόδων συντήρησης, γίνεται πηγή εισοδήματος, τροφής και χαράς! Πώς; Τα Green Magic Homes αγαπούν το πράσινο! Γι’ αυτό, μπορείς να τα καλύψεις με ό,τι πρασινάδα επιλέξεις, που θα αποτελούν τροφή αλλά και εκμεταλλεύσιμο χώρο. Σκέψου τη στέγη σου να είναι γεμάτη μαρούλια κι άλλα ζαρζαβατικά! Πόσες σαλάτες θα απολαμβάνεις με φρέσκα λαχανικά καθημερινά! Νόστιμα!

Έξυπνα και μαγικά

Αυτά τα μαγικά σπίτια διαθέτουν πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα:

  • Ο τρόπος με τον οποίο συναρμολογούνται, δίνει άμεση δύναμη στο εξωτερικό τους περίβλημα αλλά και στην εσωτερική τους επιφάνεια, σε αντίθεση με το μπετόν που θέλει εβδομάδες για να δυναμώσει.
  • Χρειάζονται λιγότερα εργατικά και υλικά, όπως τούβλα, επιχρίσματα και λοιπά έξοδα και… καθόλου ανυψωτικά μηχανήματα.
  • Σε αντίθεση με το μεταλλικό σκελετό, που συνήθως σκουριάζει και δημιουργεί απώλειες σε ψύξη και θέρμανση, τα Green Magic Homes διατηρούν την εσωτερική θερμοκρασία επειδή το κέλυφός τους είναι συμπαγές και με ελάχιστες συνδέσεις, καθιστώντας τα υπερ-οικονομικά.

Εύκολη μεταπώληση

Μάθε, ακόμη, ότι τα μειωμένα λειτουργικά έξοδα των Green Magic Homes δίνουν τη δυνατότητα αυξημένης αξίας μεταπώλησης. Σε χώρες της Ε.Ε., σπίτια με χαμηλά λειτουργικά έξοδα πωλούνται έως και 30 τοις εκατόν περισσότερο από συμβατικά σπίτια.

 

Purplesnow Management (99660041) Artisan Retreat, Περικλέους 42, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close