Nightlife & Music , Bars & Clubs

Οι φήμες λένε... πως εδώ περνάς καλά

Στο Rumours Bar θα βρεις όσα ψάχνεις

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2016

Το Rumours Bar άνοιξε τις πόρτες του το 2000 και εκ τότε είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές για έξοδο στη Λεμεσό, ενώ έχει κερδίσει την φήμη σαν ένα από τα καλύτερα Bars του νησιού.

Θα το βρεις στην καρδία της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού. Το Rumours Bar, ξεχωρίζει με τον τρόπο που συνδυάζει τον υπέροχο εξωτερικό χώρο με τον εσωτερικό του και την πολυμορφικότητα του. Ο χώρος έχει ανανεωθεί πολλές φορές και έχει δημιουργήσει μια  ονειρική ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας διακοσμητικό φωτισμό για να ξεχωρίσει και την μουσική του, όπου χρησιμοποιούν την καλύτερη τεχνολογία.

Εκεί θα πας νωρίς το απόγευμα για να χαλαρώσεις με ένα από τα signature cocktail τους, ενώ το βράδυ ζωντανεύει με τους ήχους και ρυθμούς του DJ τους ή καλεσμένους DJ. Συχνά φιλοξενεί Live βραδιές με διάφορα συγκροτήματα και γνωστούς καλλιτέχνες.

Η κουζίνα του προσφέρει γαστρονομικές απολαύσεις, με gourmet επιλογές από finger foods για να μοιραστείς με την παρέα σου και να συνοδεύσεις το ποτό σου μέχρι πιάτα ειδικά διαμορφωμένα από τον σεφ για να προσφέρουν στον ουρανίσκο σου αξέχαστες εμπειρίες. Αν πάλι θες κάτι γλυκό εκεί θα βρεις και γευστικά επιδόρπια.

Από τις επιλογές δεν λείπουν και οι ναργιλέδες με κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close