Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ο Άγιος Βαλεντίνος σε υποδέχεται στο Nicosia City Center Hotel

Ζήσε μία αξέχαστη βραδιά ερωτευμένων με ένα ρομαντικό δείπνο και διαμονή με το ταίρι σου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2016

Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό τη ξεχωριστή βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, οι chef των εστιατορίων του Nicosia City Center Hotel θα ετοιμάσουν αυθεντικές γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο, ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά με ρομαντικό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Vivere Ristorante
Oι chef του ιταλικού εστιατορίου Vivere Ristorante πρόκειται να δημιουργήσουν ένα εξαίρετο ιταλικό μπουφέ προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία, με ένα ρομαντικό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. (€35 το άτομο με ένα ποτήρι σαμπάνιας και σοκολατάκια).

Συνδυάστε και διαμονή σε διπλό δωμάτιο για δύο άτομα  με δείπνο στο Vivere Ristorante Italiano στην ειδική τιμή των €139 τη βραδιά, με πλούσιο πρωινό μπουφέ

Marco Polo
Το εστιατόριο Marco Polo με την πιο πανοραμική θέα της πόλης, στον 7ον όροφο του ξενοδοχείου, υπόσχεται μια αξέχαστη ρομαντική βραδιά, με ένα εξαίρετο Valentines μπουφέ. Γεύσεις από όλο τον κόσμο σε μια γαστρονομική  περιπλάνηση  που συνδυάζει την πρωτοτυπία και την υψηλή  ποιότητα με ένα ρομαντικό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. (€37 το άτομο)

Συνδυάστε διαμονή  σε διπλό δωμάτιο για δύο άτομα  με δείπνο στο Marco Polo στην ειδική τιμή των €143 τη βραδιά, με πλούσιο πρωινό μπουφέ 

Πολυτελής διαμονή
Ζήσε μία άνετη διαμονή μαζί με το ταίρι σου σ' ένα από τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου της Λευκωσίας στην ειδική τιμή των €84 τη βραδιά, σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό. Προσφέρονται σαμπάνια και σοκολατάκια στο δωμάτιο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close